Fotoreportage Artis tijdens de intocht van Sinterklaas

Fotoreportage Artis tijdens de intocht van Sinterklaas

Het juiste moment voor een bezoekje aan Artis is toch wel als de Sinterklaas intocht in Amsterdam plaatsvindt. Kijk maar even mee naar de fotoreportage tijdens de OASE van rust in de Amsterdamse dierentuin, tijdens de intocht van de goedheiligman en zijn pieten.

Fotografie: Gaby Weimar

Fotoreportage Artis tijdens de intocht van Sinterklaas Fotoreportage Artis tijdens de intocht van Sinterklaas Fotoreportage Artis tijdens de intocht van Sinterklaas Fotoreportage Artis tijdens de intocht van Sinterklaas Fotoreportage Artis tijdens de intocht van Sinterklaas Fotoreportage Artis tijdens de intocht van Sinterklaas Fotoreportage Artis tijdens de intocht van Sinterklaas

Over ARTIS

ARTIS is een ontmoetingsplek waar men natuur op een vindingrijke manier dichtbij wordt gebracht. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en Micropia. In ARTIS inspireren en stimuleren ze een breed publiek om verantwoordelijk met natuur om te gaan.

De primaire functie van ARTIS is haar natuur- en milieueducatieve taak, haar publiekstaak. Op deze wijze worden bewustzijn van de samenhang der dingen en liefde en zorg voor de natuur overgedragen. Om deze natuur- en milieu educatieve taak goed uit te kunnen voeren biedt ARTIS:

• gelaagde kennisoverdracht
• ervaring en emotie
• een voorbeeldrol
• een platform voor organisaties en instellingen met vergelijkbare doelen

In 2017 waren er binnen ARTIS 509 collega’s actief, verdeeld over 149 medewerkers, een flex-schil van 39 personen, 29 oproepkrachten en 292 vrijwilligers.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Artis slotavond zomer met Nico Dijkshoorn 

KinderBeestFeest in Artis 

vrijetijdamsterdam.nl