Een super mooie ervaring
Nick in actie op het podium. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Een super mooie ervaring

“Een super mooie ervaring”, aldus Nick Tortike, één van de dragqueen dansers van Dollhouse tijdens de openingsavond van Pride Amsterdam op de mainstage van de Dam. De drag performers van Dollhouse mochten de openingsact verzorgen op het grote podium, deden dat vermakelijk wat resulteerde in een groot applaus van de aanwezigen.

Niet alleen het publiek genoot maar ook de organisatie van Pride toonde zich tevreden. “Jullie hebben het uitstekend gedaan en dat nemen we mee in de afweging voor de artiesten die we volgend jaar zullen uitnodigen. Grote kans dat jullie er weer bij zijn dus”, aldus een woordvoerder van Pride Amsterdam na afloop enthousiast vertellend tegenover de entertainers van Dollhouse.

We waren vooraf wel iets gespannen

“We keken er al een lange tijd naar uit en hadden er echt zin in. We waren vooraf zeker wel iets gespannen hoe het zou gaan maar we zijn uiteindelijk erg tevreden. Nu gaan we met zijn allen gezellig Pride vieren”, liet Nick Tortike zaterdagmiddag tijdens de Canal Parade op de Prinsengracht ten slotte nog weten.

Door: Rik Verkaik

Foto/video: Justin Smith