De eerste showavond met 300 vliegende drones is afgelast
Drone. Photocredits: Pxhere.com

Showavond vliegende drones zo goed als afgelast

De eerste showavond met 300 vliegende drones is vanwege het slechte weer zo goed als afgelast. “Zoals je misschien hebt gemerkt, is het weer vanavond niet met ons. Na een van de mooiste zomers die Amsterdam ooit heeft gezien, kunnen we niet geloven dat het vanavond regent. Helaas weten we niet zeker of we de drones voor ons artwork Franchise Freedom in deze omstandigheden kunnen laten vliegen.

Goede hoop om toch te kunnen vliegen

Gelukkig ziet het weer er veel beter uit voor morgen en zondag, dus we hebben goede hoop om op die dagen te vliegen. Er is nog steeds een mogelijkheid dat we zullen vliegen, maar dat is erg onzeker dus laat je verwachtingen niet delen. Excuses voor het ongemak en we hopen u dit weekend te zien”, laten Ralph & Lonneke (Studio Drift) weten via hun Social Media pagina.

Vergadering om te kijken of het door kan gaan

Door het slechte weer is de organisatie al uren aan het vergaderen of het door kan gaan. “Het is toch niet te geloven. Het is zo mooi weer geweest de afgelopen tijd en uitgerekend vandaag regent het”, aldus een balende woordvoerder, eerder op de avond namens Studio Drift.

Naar alle verwachting kan de show morgen wel doorgang vinden. Aanvangstijd is dan weer 22:00 uur en de drones zijn dan als het goed is wel te zien boven ’t IJ in Amsterdam.

De beste plekken om Franchise Freedom te ervaren zijn PLLEK in Amsterdam Noord, Het Stenen Hoofd/West pont NDSM en de Haparandadam in de Houthavens.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd -> Spectaculaire drones show Studio Drift alsnog geslaagd