Blog: leuke dingen te doen in Amsterdam donderdag 12 april

Blog: leuke dingen te doen in Amsterdam donderdag 12 april
10-04-2018. Voorjaar in Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam

Blog: leuke dingen te doen in Amsterdam donderdag 12 april

19:30 uur. De Krakeling

I call my brothers. Stuk gebaseerd op de gelijknamige roman van de Zweeds-Tunesische schrijver Jonas Hassen Khemiri (1978) die I CALL MY BROTHERS schreef als reactie op de terroristische bomaanslag in het centrum van Stockholm in 2010.

Meer weten >>

19:30 uur. De Brakke Grond

STAN / de KOE. My dinner with André. In My Dinner with André (1998), naar het scenario van de gelijknamige Louis Malle film, schuiven Damiaan De Schrijver (tg STAN) en Peter Van den Eede (De KOE) aan tafel voor een viergangenmaaltijd, iedere avond bereid door een andere kok.

Meer weten >>

20:00 uur. Frascati

Bij jou begin ik. In flarden ontvouwt zich een stem, een lichaam, een liefde. In Bij jou begin ik is er ruimte voor grenzeloze verlangens die even heerlijk als oncontroleerbaar zijn.

Meer weten >>

20:00 uur. CREA

Kiss me, kate – amsterdam musical. Het op de planken brengen van een productie van “De getemde feeks” heeft veel voeten in de aarde wanneer je de hoofdrollen laat spelen door een acteurs-echtpaar dat recent gescheiden is.

Meer weten >>

20:00 uur. Holland Festival

Kopiëren en plakken, vervormen en hergebruiken, oftewel het toe-eigenen (in het Engels: appropriation) van bestaand materiaal voor het maken van nieuw werk is iets dat veel kunstenaars doen.

Meer weten >>

20:30 uur. Basketbal eredivisie heren: Apollo Amsterdam – Zwolle.

Apollo Amsterdam speelt thuis in de Apollohal tegen Zwolle.

Meer weten >>

20:30 uur. Ostade A’dam

Matglazen Vensters. Dood Paard en Adelheid+Zina. Nu is the place to be. Utopia is now, is where we live. Doeze en Tacita: een echtpaar boven de vijftig.

Meer weten >>

20:30 uur. Torpedo Theater

REIZIGERSVERHALEN – Reizigersverhalen is een eenheid van muziek en theater. Composities van Joshua AARON worden afgewisseld met verhalen van op reis, verteld door Melanie LEEFLANG: een dynamisch en meeslepend geheel.

Meer weten >>

20:30 uur. Frascati

Metropolis #1 is een actuele en humoristische voorstelling over idealen en schulden, over het gedroomde onderwijs en de weerbarstige realiteit.

Meer weten >>

21:00 uur. Exit Café

Uitgaan LGBTQ Amsterdam. Tequilla Thursday. Jawel, iedere donderdag is het bij het gay Exit Café in Amsterdam tijd voor Tequilla Thursday. Lekker een tequilla wegslammen voor een spotgoedkoop prijsje.

Meer weten >>

21:00 uur. Frascati

Medley. Pointless International and Stan Vreeken. Coco, Joey, Buster, Sugar and Stan Vreeken make an unnecessary and essential medley.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Kijk hier voor de hele agenda

Leuke dingen te doen in Amsterdam op woensdag 11 april