Amsterdam – Leuke dingen doen – zondag 27 mei

Amsterdam - Leuke dingen doen - zondag 27 mei
Toren Zuiderkerk. Foto: vrijtijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – zondag 27 mei.

09:00 uur. Olympisch Stadion

NextGen Amsterdam. Met events zowel in als rondom het Olympisch Stadion, wacht de sportfan opnieuw een fantastische programmering met zeer divers aanbod, variërend van grote finales en toernooien tot aan workshops, clinics en demonstraties.

Meer weten >>

11:00 uur. Borneo Architectuur Centrum

Architectuur fietstocht Java-eiland & Amsterdam Noord.

Meer weten >>

11:00 uur. Bijlmer Parktheater

Bijlmer Klassiek – Tannhauser light. Wat is er leuker dan op zondagochtend met een kopje koffie en een huisgemaakt koekje te luisteren naar prachtige muziek?!

Meer weten >>

12:00 uur. De Hallen (passage)

Het weekend van 26 & 27 mei vind je de mooiste merken en tofste makers uit Amsterdam en omstreken in de passage van De Hallen Amsterdam tijdens The Maker Market.

Meer weten >>

13:30 uur. Vondelpark Openluchttheater

Summer Breeze Latin Festival. Het is maar goed dat we een Openluchttheater zijn, ander was geheid het dak eraf gegaan!

Meer weten >>

14:00 uur. DeTuinen van West

Open Dag – Nieuwe Bijenpark. Iedereen die van bloemen, vogels, bijen, kortom van natuur, houdt is van harte welkom!

Meer weten >>

14:00 uur. Ruigoord

Flamenco. QUARTETO LA NINA – FLAMENCO & LATIN. Het nieuwe ‘La Nina’ kwartet is gecentreerd rond de bekende NL flamencodanseres Janine Keijzer ‘La Nina’ die haar sporen reeds verdiende in afgelopen jaren in talloze optredens en shows.

Meer weten >>

15:00 uur. Wat We Doen – Station Sloterdijk

MOLLEN. Wat is normaal? En wie bepaalt dat? Op 18 mei ging MOLLEN in première, een locatietheatervoorstelling op station Amsterdam Sloterdijk die gaat over de sociale norm. Omringd door nietsvermoedende reizigers  – wie zijn dat?

Meer weten >>

15:00 uur. Torpedo Theater

Machteld (re)chante Barbara . Barbara (1930-1997) heeft meer dan 100 chansons geschreven en er nog meer gezongen. Haar mooie, ontroerende en grappige chansons, bekend en onbekend, zingt Machteld van der Gaag door het jaar heen in het Torpedo Theater.

Meer weten >>

16:00 uur. De Roode Bioscoop

Izaline Calister, Edison winnares 2009, heeft als singer/songwriter en charismatisch performer reeds een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Sinds 10 jaar werkt ze daarbij met gitarist Ed Verhoeff en is hun muzikale samenwerking hoorbaar, bijna voelbaar, verdiept.

Meer weten >>

17:00 uur. Blijburg

Zondag live: Pandae. Pandae is een psych ’n groove band uit Utrecht / Amsterdam. Pandae is in your face, dynamisch en beeldend en klinkt als een explosieve mix van Kate Bush, Portishead en Little Dragon op een podium vol loop stations.

Meer weten >>

19:30 uur. Theater Bellevue op locatie

DisasterLicious. 
Gebaseerd op epische rampenfilms als Twister en Deep Impact aan de ene kant en de realiteit van het aardbevingsleed in Groningen aan de andere kant creëert YoungGangsters deze zomer een eigen ramp-ervaring.

Meer weten >>

20:15 uur. De Kleine Komedie

Diederik van Vleuten – Nog Nooit Vertoond. Een groot scherm. Een stoel. Een glaasje water. Misschien een piano.

Meer weten >>

20:15 uur. De Kleine Komedie

Roos Blufpand. Zangeres, songwriter, pianist, jong en een tikkeltje verwilderd, maar vooral heel erg zichzelf. Roos Blufpand wisselt kleine liedjes af met vrolijke noten.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam.

Leuke dingen doen in Amsterdam zaterdag 26 mei.