Amsterdam – Leuke dingen doen – zaterdag 29 december

Amsterdam - Leuke dingen doen – zaterdag 29 december

Amsterdam – Leuke dingen doen – zaterdag 29 december

10:00 uur. RAI Amsterdam – Het Amsterdamse Winterparadijs 2018. Ervaar de Ultieme Winterbeleving als nooit tevoren. Dit jaar opent het Winterparadijs de deuren naar een beter en groter winterevenement dan ooit tevoren!

Voor meer details zie evenement  RAI Amsterdam – Het Amsterdamse Winterparadijs 2018.

11:00 uur. Beurs van Berlage – Art Fair 2018. Deze kunstbeurs demonstreert de diversiteit van de beeldende kunst. Ongeziene- en aanstormende talenten en gevestigde artiesten worden gepresenteerd. Op de beurs kom je beeldende kunst tegen in verschillende vormen

Voor meer details zie evenement Beurs van Berlage – Art Fair 2018.

15:00 uur. Westergasfabriek – Circus Zanzara. Bij Zanzara is er garantie voor spektakel in huiselijke sfeer; hoe klein groots kan zijn. Met acrobaten uit alle werelddelen en een geweldig live muziekensemble.

Voor meer details zie evenement Westergasfabriek – Circus Zanzara.

15:30 uur. Museum Van Loon – Rondleiding & artist talk. Marijn Bax geeft een rondleiding door de tentoonstelling Mores. Om 15.30 zal zij in ca. 40 minuten over de totstandkoming van het project vertellen.

Voor meer details zie evenement Museum Van Loon – Rondleiding & artist talk.

17:00 uur. De Hortus – Hortus by Night. De Hortus is deze winter weer extra lang open met de ‘Hortus by Night’ avonden. Trek je dikke trui aan voor een winterse nachtwandeling door de Hortus. Ontdek de sprookjesachtige wereld van de botanische tuin bij nacht.

Voor meer details zie evenement De Hortus – Hortus by Night.

18:30 uur. Winterparade in de Zuiderkerk Amsterdam. Is het theater? Is het lekker eten? Is het de kunst van het samenzijn? Het is de Winterparade. De WinterParade hangt aan elkaar van visioenen, ontmoetingen en samenzijn. Op en aan een 120 meter lange tafel vertonen acrobaten, acteurs en muzikanten hun kunsten.

Voor meer details zie evenement Winterparade in de Zuiderkerk Amsterdam.

19:30 uur. Q-Factory – Q’s Best Voorronde 3. Q’s Best is de talentenjacht voor alle soorten bands en artiesten die in Q-Factory repeteren in alle stijlen.

Voor meer details zie evenement Q-Factory – Q’s Best Voorronde 3.

19:30 uur. De Meervaart – Bonte Avond in De Meervaart. Tijdens de kerstvakantie opent De Meervaart haar deuren en nodigt u van harte uit de donkere dagen van het jaar samen te beleven.

Voor meer details zie evenement De Meervaart – Bonte Avond in De Meervaart.

20:15 uur. Commedy Café – Stand-up Comedy Show(NL). Knallende line-up show met pro comedians en een scherpzinnige MC. We sluiten de shows altijd spetterend af met een bekende headliner die tot de top van de Nederlandse stand-up behoort.

Voor meer details zie evenement Commedy Café – Stand-up Comedy Show(NL).

20:15 uur. De Waalse Kerk – Apollo Ensemble. Kerst met Bach, Händel en Telemann. Het Apollo Ensemble onder leiding van David Rabinovich viert kerst. Muziek van Bach, Händel en Telemann; een sfeervollere afsluiting van de kersttijd kun je je nauwelijks indenken.

Voor meer details zie evenement De Waalse Kerk – Apollo Ensemble.

20:15 uur. De Kleine Komedie – Beeldenstorm- Oudejaars 2018 | Dolf Jansen. Een terugblik op een jaar vol omvallende standbeelden en fout-Hollandsche helden. Maar ook: dat wat we elke dag, 24/7, over ons heen krijgen. Op een sokkel van humor en poëzie. Een echte Oudejaars.

Voor meer details zie evenement De Kleine Komedie – Beeldenstorm- Oudejaars 2018

23:55 uur. Paradiso – Uitgaan in Amsterdam – Keihard – Techno Silent Disco – Paradiso. Kent u die tune van The A-Team?! Die kunt u er gerust op loslaten als de dj-teams van FC Renate, Minitech Recordings en Van God Los de Paradiso binnen komen wandelen.

Voor meer details zie evenement Paradiso – Uitgaan in Amsterdam – Keihard – Techno Silent Disco – Paradiso.

 

Amsterdam – Leuke dingen doen – vrijdag 28 december

vrijetijdamsterdam.nl

En leuk om naar uit te kijken: Waar is een gezellige nieuwjaarsduik in Amsterdam en omgeving