Amsterdam – Leuke dingen doen – woensdag 25 april

Amsterdam – Leuke dingen doen – woensdag 25 april

12:00 uur. Nieuwmarkt

April feesten van 24 t/m 29 april. Het enige echte buurtfeest voor de Nieuwmarkt, nu voor de 31ste keer. Het leukste niet-bewaarde geheim van Amsterdam.

Meer weten >>

19:00 uur. De Balie

Legaal maar fataal. Nicholas Freudenberg zal de achtergronden van en de problemen die het consumptief-industrieel complex veroorzaakt, bespreken en oplossingen aandragen.

Meer weten >>

19:30 uur. Theater Bellevue

I call my brothers. Voor het eerst slaan De Toneelmakerij en Danstheater AYA de handen ineen. Regisseur Liesbeth Coltof en choreograaf Wies Bloemen tekenen samen voor een rauwe, zinderende voorstelling over angst, vooroordelen en terrorisme.

Meer weten >>

20:00 uur. Frascati

Bij jou begin ik. In flarden ontvouwt zich een stem, een lichaam, een liefde. In Bij jou begin ik is er ruimte voor grenzeloze verlangens die even heerlijk als oncontroleerbaar zijn.

Meer weten >>

20:00 uur. Torpedo theater

De Mus op woensdag. De wekelijkse theatersalon vol live kunst, live muziek, live voordrachten, live belevenissen en al die andere live dingen die wij nog gaan bedenken. Nooit eerder stapte je zo gelukzalig weer naar buiten.

Meer weten >>

20:00 uur. CREA

Super magnifique. In deze tragikomische voorstelling, gespeeld door veertien studenten onder regie van Pamela Schaap, zien we een familie die samenleeft op wel een zeer bijzondere manier.

Meer weten >>

20:00 uur. Carré

Het Zwanenmeer. Het meest gedanste ballet ter wereld. Vertolkt door het Ballet en Symfonieorkest van de Nationale Opera van Rusland.

Meer weten >>

20:14 uur. Cruyff Foundation 14K Run.

De Cruyff Foundation 14K Run is een Social Run ter nagedachtenis aan Johan Cruijff . Door mee te doen wordt de Cruyff Foundation gesteund, die hij ruim twintig jaar geleden oprichtte.

Meer weten >>

20:30 uur. Betty Asfalt Complex

Barts Boekenclub. Een nieuwe BBC met als gasten: Jolande Withuis, Ronald Nijboer e.v.a. Een avond vol familiegeschiedenissen Sociologe en onderzoekster Jolande Withuis is te gast naar aanleiding van haar nieuwste boek Raadselvader.

Meer weten >>

20:30 uur. De Roode Bioscoop

New Flint Poetry Orchestra (NFPO). Een theatrale en muzikale reis door een wonderschoon poëzielandschap. De Poëzie-Express dendert voorbij in een fonkelnieuwe jas.

Meer weten >>

21:00 uur. Frascati

De Aankomst van de Titanic (en andere heldendichten). Een duister sprookje over de rafelranden van Europa. Sicilië. Nu. Een arm dorp ontvangt groot nieuws.

Meer weten >>

20:00 uur. Exit Bar

Het is één keer in de week, op woensdag welteverstaan in de Exit Bar tijd voor Vodka Woensdag. Gewoon lekker de week door midden zagen met in je hand een goedkoop glaasje Vodka.

Meer weten >>

22:00 uur. Vrankrijk

WTF-avond elke woensdag. Georganiseerd door Drag Queers Amsterdam. Elke woensdag brengt een nieuw thema en een nieuwe performance met zichtbare bijzondere culturele diversiteit.

Meer weten >>

23:00 uur. Coco’s Outback

Coco’s Outback present International Student Night. Met ISN Amsterdam, ESN VU Amsterdam en ESN DiemenKom organiseren ze bij Coco’s Outback iedere woensdag International Student Nigth.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam

Leuke dingen te doen in Amsterdam op dinsdag 24 april