Amsterdam – Leuke dingen doen – woensdag 2 januari

Amsterdam - Leuke dingen doen – woensdag 2 januari

Amsterdam – Leuke dingen doen – woensdag 2 januari

09:00 NDSM (Nieuw Dakota) – Kunst­club Kerstvakantie (kinderen vanaf 6 jaar). Heb je zin om creatief aan de slag te gaan in het nieuwe jaar? Kom dan in de kerstvakantie naar de Kunstclub van Nieuw Dakota en maak je eigen kunstwerk!

Voor meer details zie evenement NDSM (Nieuw Dakota) – Kunst­club Kerstvakantie

10:00 uur. De Nieuwe Kerk – Het leven van Boeddha, de weg naar nu. Ruim zestig kunstwerken, eeuwenoud en modern, spectaculair zijn bijeen in de wintertentoonstelling in De Nieuwe Kerk.

Voor meer details zie evenement De Nieuwe Kerk – Het leven van Boeddha

14:00 uur. Stedelijk Museum – tentoonstelling Amsterdam Magisch Centrum. De grote tentoonstelling ‘Amsterdam Magisch Centrum’ werpt nieuw licht op de grensoverschrijdende ontwikkelingen van die tijd en op het internationale karakter van Amsterdam als laboratorium voor vernieuwingen in kunst en maatschappij.

Voor meer details zie evenement Stedelijk Museum – tentoonstelling Amsterdam Magisch Centrum

10:00 uur. Museumplein – De leukste ijsbaan van Nederland. Nog t/m vrijdag 3 februari 2019 is het Museumplein weer omgetoverd tot de mooiste ijsbeleving van Nederland.

Voor meer details zie evenement Museumplein – De leukste ijsbaan van Nederland.

15:00 uur. Westergasfabriek – Circus Zanzara. Bij Zanzara is er garantie voor spektakel in huiselijke sfeer; hoe klein groots kan zijn. Met acrobaten uit alle werelddelen en een geweldig live muziekensemble.

Voor meer details zie evenement Westergasfabriek – Circus Zanzara. 

20:15 uur. Concertgebouw – Nieuwjaarsconcert Wibi Soerjadi. Om het nieuwe jaar te vieren geeft Wibi Soerjadi een Nieuwjaarsconcert in de Grote Zaal van het Concertgebouw

Voor meer details zie evenement Concertgebouw – Nieuwjaarsconcert Wibi Soerjadi.

vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam – Leuke dingen doen – nieuwjaarsdag 2019

Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 3 januari