Amsterdam – Leuke dingen doen – maandag 30 april

Amsterdam - Leuke dingen doen - maandag 30 april

Amsterdam – Leuke dingen doen – maandag 30 april

16:00 uur. De brakke Grond

Ontroerend Goed. Ontroerend Goed nodigt je uit om in de huid te kruipen van de grootgeldbezitters. De 1%, de superrijken. Diegenen die de touwtjes in handen hebben.

Meer weten >>

20:00 uur. Café Thijssen

Het is elke maandag in Café Thijssen quiz avond! Ja want waarom zou je sip zijn op maandag als je ook gewoon kunt lachen.

Meer weten >>

20:00 uur. DeBalie

Het Nationale Herdenkingsdebat. Het debat rondom de Nationale Dodenherdenking is niet nieuw, elk jaar ontstaat er een discussie over wie we herdenken en waarom we herdenken.

Meer weten >>

20:30 uur. Betty Asfalt Complex

Een avond met Lady Felice & Frank Sanders. Tijdens deze muzikale talkshow, met Daan van Lanen aan de piano, brengen Lady Felice en Frank Sanders hun meest favoriete repertoire

Meer weten >>

20:30 uur. Vondelkerk

Paradiso presenteert: Sarah Blasko in de Vondelkerk. De Australische Sarah Blasko debuteerde in 2004, na een lange tijd met haar tamelijk onbekende band Acquiesce te hebben gespeeld, met haar soloalbum ‘The Overture & The Underscore.

Meer weten >>

23:00 uur. Disco Dolly

Iedere maandag is het feest bij Disco Dolly. Van elf uur in de avond tot vier uur in de nacht kunnen er lekkere drankjes gedronken worden en kan er heerlijk gedanst worden op de klanken van een DJ.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam

Leuke dingen te doen in Amsterdam op zondag 29 april