Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 17 mei

Amsterdam - Leuke dingen doen – donderdag 17 mei

Amsterdam – Leuke dingen doen – donderdag 17 mei

12:00 uur. Arti et Amicitiae

Who are we again. Al is ‘zien en gezien worden’ van alle tijden, het is bijzonder van toepassing op onze eigen tijd. Kunstenaars in deze tentoonstelling nemen ons veranderende mensbeeld onder de loep.

Meer weten >>

19:00 uur. De Hortus

Tijdens de Op Tafel avonden komen bekende producten en hun plantaardige oorsprong aan bod. Op deze avond laat Joost Leopold, koffie-expert en oprichter van De Koffieschool, deelnemers kennis maken met de verschillende smaken die voorkomen in koffie.

Meer weten >>

19:30 uur. Frascati

Coming of Age Triple bill. Voor deze triple bill vroeg Frascati drie makers om samen met een jongere uit Amsterdam te werken aan hun eigen coming of age verhaal.

Meer weten >>

19:30 uur. Olympisch Stadion

Lezing: 90 jaar Olympisch Stadion. Het Olympisch Stadion viert dit jaar haar 90e verjaardag. Ooit stond het op de nominatie om gesloopt te worden maar gelukkig werd dat voorkomen.

Meer weten >>

19:30 uur. Podium Mozaïek

Charafe Ennaji – The man who danced alone (try-out). Storytelling. Charafe Ennaji is een bijzondere man. Hij is danser. Danser in Marokko.

Meer weten >>

20:00 uur. Spui25

Seks op z’n Duits. Linda Duits schrijft op een tegendraadse manier over seks en relaties in het (Amsterdamse) studentenleven en de wereld daarbuiten.

Meer weten >>

20:00 uur. AFAS live

Lara Fabian. Camouflage Tour. Lara is het best bekend met haar Franstalige liedjes. Buiten de Franstalige landen, is de Belgisch-Canadese artieste bekend geworden met hits als ‘I will love again’, ‘Broken Vow’, ‘Adagio’ & ‘Je t’aime’.

Meer weten >>

20:00 uur. Frascati

The Well. Regisseur Alexandra Broeder is dit seizoen een verbintenis aangegaan met De Bascule, een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Als theatraal journalist ging zij op zoek naar onvertelde verhalen en dilemma’s die leven bij een groep meisjes die bij De Bascule in behandeling zijn.

Meer weten >>

20:30 uur. Ostade Amsterdam

Since I see myself over there. Since I see myself over there onderzoekt aan de hand van documentaireverhalen identiteit in een wereld waarin de mens steeds maakbaarder wordt.

Meer weten >>

20:30 uur. Ostade

Baal Brecht Breuker – orkest de ereprijs. Orkest de ereprijs eert Nederlandse componisten van de 21ste eeuw met een eclectisch en onstuimig programma.

Meer weten >>

20:30 uur. Apollofirst Theater

WEET JE NOG WEL… Tijdloze Nederlandse liedjes. Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos vormen een hartverwarmend trio dat u met hun programma een onvergetelijke avond wil bezorgen.

Meer weten >>

20:30 uur. Theater Belleue

Finalistentour 2018. Ontdek de grote nieuwe namen van de Nederlandse cabaretwereld. Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen, stonden allen in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek.

Meer weten >>

21:00 uur. Exit Café

Jawel, iedere donderdag is het bij het gay Exit Café in Amsterdam tijd voor Tequilla Thursday. Lekker een tequilla wegslammen voor een spotgoedkoop prijsje.

Meer weten >>

vrijetijdamsterdam.nl

Zie ook onze agenda voor toekomstige leuke dingen doen in Amsterdam

Leuke dingen te doen in Amsterdam op woensdag 16 mei 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here