Exclusieve samenwerking Chuckie met Kontiki Beach Resort

Exclusieve samenwerking Chuckie met Kontiki Beach Resort

CHUCKIE TEKENT RESIDENCY OP CURAÇAO

Vanaf woensdag 7 maart heeft Chuckie om de twee maanden zijn agenda geblokt voor een exclusief optreden bij Cabana Beach Curaçao. Dat zijn de deejay en Terence van der Valk van Kontiki Beach Resort overeengekomen. Chuckie, de hitproducer die onlangs de nieuwe single van megaster J Balvin heeft geproduceerd, is daarmee de eerste artiest die een exclusieve residency heeft op Curaçao. Hij kan deze nieuwe locatie toevoegen aan zijn al indrukwekkende lijst residencies in Miami, New York, Las Vegas en Los Angeles.

Cabana Beach is een trendy Beach Club op Curaçao met hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en tropische palmbonen. Een mix waarbij artiesten zich al snel thuis voelen. De woensdagavonden van Cabana Beach zijn een begrip op Curaçao. Al sinds jaar en dag is de beachclub dan ‘the place to be’. De club is onderdeel van Kontiki Beach Resort.

Terence van der Valk: “Wij zijn bijzonder blij met de tweemaandelijkse komst van Chuckie naar Cabana Beach. Wij willen in de komende jaren meer populaire artiesten een vast platform geven op Curaçao. Dat zag je tot nu toe nog niet terug, maar met Chuckie zetten we een eerste stap. En wel een hele grote stap, want Chuckie is een unieke DJ met een sterke binding met deze regio. Geboren in Suriname en nu wonend op Aruba, is hij voor veel jongeren hier een voorbeeld en idool.”

Chuckie kijkt uit naar 7 maart: “De mix tussen toeristen, lokale bewoners en studenten die allemaal op één plek genieten, met een mojito of glas bubbels. Dat is mijn vooruitzicht en ik mag daar dan draaien. Dat beschouw ik niet als werk, maar als een voorrecht. Het is heerlijk om in de Caraïben te verblijven. Ik heb niet voor niets voor Aruba als woonplaats gekozen. En de muziek is hier heerlijk en ik pas mijn sets ook altijd aan, aan de omgeving. Ik weet nu al bijna zeker dat ik op 7 maart kies voor Machika als opening. Dat heb ik net met ChildsPlay geproduceerd voor de Colombiaanse superster J Balvin met zang van de Arubaanse zanger Jeon en Braziliaanse zangeres Anitta. Dat nummer past hier als geen ander en zal Cabana Beach direct in vuur en vlam zetten.”

Na de opening op 7 maart is Chuckie verder op 9 mei, 4 juli, 5 september en 7 november te gast op Curaçao.

vrijetijdamsterdam.nl

YouTube Credits: Tomorrowland