Verhaal, foto’s en video: ‘Hevige sneeuwval in Parijs’

Verhaal, foto’s en video: ‘Hevige sneeuwval in Parijs’

De Eiffeltoren in het Franse Parijs is momenteel vanwege enorme sneeuwbuien gesloten voor publiek. Dinsdagavond werd de toren in Frankrijk ‘dichtgedaan’. De hevige sneeuw startte maandag al in Parijs.

Een hoop problemen met verkeer 

De Eiffeltoren heeft niet alleen last van het winterse weer. Door de sneeuw zijn er in Frankrijk een hoop problemen met verkeer en volgens de meteorologische dienst Meteo France moet men in Frankrijk vooral uitkijken voor sneeuw en ijzel op de Franse wegen.

Er zijn momenteel veel files, problemen met bussen en treinen, delen van het OV liggen zelfs helemaal plat. De winterproblemen zijn het hevigst in het Noorden van Frankrijk.

Het weer levert wel prachtige beelden op 

Problemen, of niet, het weer levert wel prachtige beelden op. Een lichtgevende Eiffeltoren, straten onder het sneeuw, de weg naar de Eiffeltoren bedekt onder een sneeuwlaag, zijn enkele voorbeelden…. Kijk maar even mee naar de beelden vanuit Parijs!

Sneeuw in Amsterdam 

In ons eigen Amsterdam wordt ook sneeuw verwacht. Volgens de weerspecialisten gaat dat aan het einde van de maand plaatsvinden.

Verhaal, foto's en video: 'Hevige sneeuwval in Parijs' Verhaal, foto's en video: 'Hevige sneeuwval in Parijs' Verhaal, foto's en video: 'Hevige sneeuwval in Parijs' Verhaal, foto's en video: 'Hevige sneeuwval in Parijs' Verhaal, foto's en video: 'Hevige sneeuwval in Parijs' Verhaal, foto's en video: 'Hevige sneeuwval in Parijs' Verhaal, foto's en video: 'Hevige sneeuwval in Parijs' Verhaal, foto's en video: 'Hevige sneeuwval in Parijs'

 

Instagram photocredits: @Nathaliepechalat, @Margauxyps, @bidongros, @ferrandomi, @lesfoliesdalina, @croco.bg, @laerale, @piixed, @meghane.fr, @veroniqueseard, @capucinejardin, @keenonrumandlife, @missleti08, @_postscriptumm en @olivierdaries.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht:

Sneeuwpoppen in Amsterdam 

Sneeuw spelbreker bij topper tussen Twente en Ajax