Trijntje Oosterhuis en Alain Clark naar Soul Live Festival

Trijntje Oosterhuis en Alain Clark naar Soul Live Festival
Photocredits: Soul Festival

Trijntje Oosterhuis en Alain Clark naar Soul Live Festival

De eerste namen van de line-up van Soul Live Festival op zaterdag 31 augustus op de Pettelaarse Schans in Den Bosch zijn bekend. Onder anderen Trijntje Oosterhuis, Ben l’Oncle Soul, Alain Clark en Shirma Rouse maken hun opwachting. Tickets zijn te koop via soullivefestival.nl.

Trijntje Oosterhuis brengt bij het festival een ode aan de grootste diva’s uit de soulmuziek. De zangeres, die zaterdag 30 maart haar 25-jarig jubileum in een uitverkochte Ziggo Dome viert, komt ook haar collega van het laatste seizoen van de Beste Zangers, Alain Clark, tegen op Soul Live. Hij brengt zijn grootste soul hits ten gehore. Shirma Rouse komt met een tribute aan Aretha Franklin.

De Franse zanger Ben l’Oncle Soul komt met volledige band naar Den Bosch en mengt retro-soul met Motown en zijn Franse roots. In 2010 brak hij in Nederland door met de cover van ‘Seven Nation Army’ van The White Stripes en hij stond eerder ook al op North Sea Jazz.

R&B, soulful house en funk

Ook mixen verschillende dj’s de beste soul, r&b, soulful house en funk aan elkaar op verschillende stages. Zo gaat Roog terug naar de muziek waar hij ooit mee begonnen is door een unieke soulful house set neer te zetten. En mixen onder anderen Irwan en The Flexican de beste soul, funk en r&b.

Soul Live Festival is het festival voor soul, funk, disco, soulful house en r&b-liefhebbers, vanaf 18 jaar en ouder. Live artiesten, bands en dj’s brengen een ode aan de classics uit deze muziekgenres, als ook nieuwe hits. Van eigen repertoire tot aan tributes. De dag wordt aan elkaar gepraat door hosts Howard Komproe en MC Lood.

Tickets voor Soul Live Festival zijn beschikbaar vanaf € € 36,25 (€ 34,50 + € 1,75 service fee). De line-up tot nu toe is te vinden in de bijlage en op de website van het festival: soullivefestival.nl. Soul Live Festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus. Locatie is De Pettelaarse Schans, Den Bosch.

Eerste namen van de line-up voor Soul Live Festival Ben l’Oncle Soul (FR), Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, David Dam, The Soulmates, Dennis Burke, The Flexican, Raywell, DJ Irwan, Fullscale, Turne, Roog, Melly Mel, Ramon Rivé, Kremlin Disko, Mr. Mausse, Howard Komproe en MC Lood.

vrijetijdamsterdam.nl