GROTE NAMEN BEVESTIGD VOOR LUSTRUM EDITIE WOO HAH!
Photocredits: Woo Hah! Festival

GROTE NAMEN BEVESTIGD VOOR LUSTRUM EDITIE WOO HAH!

“HIPHOPFESTIVAL KONDIGT EERSTE 15 NAMEN AAN VOOR VIJFDE EDITIE OP EVENEMENTENTERREIN BEEKSE BERGEN”

Na de afgelopen twee jaar uitverkochte edities gevierd te hebben komt WOO HAH! in 2018 groter terug dan ooit. Het toonaangevende hiphop festival viert komend jaar haar lustrum met een 3-daags festival op het Beekse Bergen terrein. Verspreid over twee volle dagen en een avond komen er meer dan 60 topartiesten naar WOO HAH! toe. De kaartverkoop start vrijdag 8 december om 10.00 via woohahfestival.com.

Aansprekende namen

De eerste namen beloven alvast heel veel goeds met J. COLE, JOEY BADA$$, 6LACK, BLACKBEAR, GOLDLINK, LIL PUMP, SKI MASK THE SLUMP GOD, J HUS, BELLY, SEVN ALIAS, MIST, BOKOESAM, LEAFS, JACIN TRILL en ARES.

Meerdaags uitverkocht festival

De relatief korte geschiedenis van WOO HAH! festival is bijzonder succesvol te noemen: Waar het festival in 2014 begon als een kleinschalig festival voor pakweg 4.000 bezoekers, groeide het in een paar jaar uit tot een uitverkocht festival (2016) en daarna zelfs tot een meerdaags uitverkocht festival (2017) met 30.000 bezoekers in twee dagen tijd in de Spoorzone van Tilburg. WOO HAH! is daarmee dan ook het grootste festival van de Benelux in haar soort en de organisatie is vastberaden de komende jaren nog verder door te groeien.

Beekse Bergen

Met groei komt ook de broodnodige verandering, want het festival was behoorlijk uit haar jasje gegroeid. Door een verhuizing naar het tegen Tilburg aan gelegen Beekse Bergen terrein in gang te zetten kan het festival de komende jaren al haar wensen realiseren. Het festivalterrein van de Beekse Bergen kent een mooie en bosrijke omgeving en is direct aan een meer gelegen. De festivalcamping is direct aangrenzend aan het festival en voor de mensen die niet zo graag kamperen worden er ook veel verschillende vaste accommodaties verhuurd zoals blokhutten, bungalows, en meer.

Camping

WOO HAH! wordt komend jaar gehouden op 13, 14 en 15 juli. Op 13 juli gaat de camping in de middag open en is er speciaal voor alle camping- en weekendbezoekers in de avond al een volwaardig muziekprogramma. Op 14 en 15 juli zijn er vervolgens twee volle festivaldagen. Naast de live acts biedt WOO HAH! een hele waslijst aan extra activiteiten en randprogramma.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel

Grote namen Down the Rabbit Festival