Zondag 11 juni Jaarmarkt Slotermeer op Plein ‘40-’45
Jaarmarkt Slotermeer 2022 Foto credits: Greg Wijngaarde

Zondag 11 juni vindt voor de tweede keer de Jaarmarkt Slotermeer plaats op Plein ‘40-’45. Met meer dan 200 kramen, live muziek, food terras, workshops, sport- en spelactiviteiten kunnen bezoekers van alle leeftijden een hele dag vertoeven op het plein. Toegang is gratis.

Marktlopers kunnen zich voorbereiden op meer dan een halve kilometer aan shopplezier vanaf het winkelcentrum tot het Carillon. Op de Amsterdam BLEND Market staan o.a. sociale buurtinitiatieven en kleine ondernemers met handgemaakte cadeau artikelen, upcycle creaties, duurzame fashion, vintage parels en delicatessen.

Op de XXL Rommelmarkt bieden buurtbewoners hun tweedehands koopjes aan – van speelgoed en kleding tot huis-, tuin- en keukenaccessoires.

Op het terras kun je proeven van smaken uit alle windstreken en meedansen of -zingen met optredens van ZiXuan & Slow Train, Lena&Eden, Bolivia Minka, Muziekgroep BuBo, Benjamin Boss en de Mad Teaparty band.

Verspreid over het terrein zijn er diverse activiteiten zoals de OBA Voorleeskraam, Verzetsmuseum Junior op Wielen, schmink, FunBikes, reuze spellen, mini golf, springkussen, creatieve workshops en het klauterveld voor het Tuinstadhuis met LoeKoe.

Alle highlights zijn te volgen via de Instagram- en Facebookpagina’s van Amsterdam BLEND. Wie zelf nog een verkoopkraam wil boeken of een activiteit wil aanbieden kan zich t/m zondag 4 juni aanmelden via www.amsterdamblendmarket.nl.

De Jaarmarkt Slotermeer is een initiatief van Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West i.s.m. Stichting Amsterdam BLEND Events.