Zomer in Nieuw-West: 'Gratis kinderactiviteiten in Slotermeer, Osdorp en Slotervaart'
Foto credits: Vera Duivenvoorden

De hele zomer gratis creatieve en sportieve kinderactiviteiten in Osdorp, Slotermeer en Slotervaart! Voor alle kinderen die deze zomer niet op vakantie gaan of nog leuke activiteiten zoeken voor de weken dat ze thuis zijn voorzien we weer een leuk programma op verschillende locaties in Nieuw-West.

In de zomervakantie van maandag 18 juli t/m vrijdag 26 augustus vinden iedere doordeweekse dag de leukste activiteiten plaats voor iedereen van 4 t/m 14 jaar. Denk aan knutselen, sporten, dansen, muziek maken en nog veel meer!

Dit jaar nog groter

“Vorig jaar boden we voor het eerst ook activiteiten aan in het Glazen Huis op Plein ’40-’45. De vraag was groot en de woensdagen waren een enorm succes! Daarom zijn we deze zomer élke middag te vinden in het Glazen Huis. Daarnaast slaan we ook de handen in elkaar met Meervaart Jong, ICK Dans Amsterdam en Stichting Zichtbaar. Nog meer activiteiten, op nog meer locaties! Zo kan je in de eerste week van juli meedoen aan de Zomerweek van Meervaart Jong in Osdorp, en in de tweede week van juli aansluiten bij de Holiday Dance van ICK in Slotervaart. Stichting Zichtbaar verzorgt gedurende de hele zomer een aantal activiteiten, zowel in Osdorp als in Slotermeer. Kortom: Je vindt ons echt óveral deze zomer”, aldus de organisatoren van dit zomerse festijn.

Mediaclub

Een vaste waarde… Ook dit jaar gaan er weer iedere woensdag twee mediaclubs op pad. Eentje in de ochtend bij het Glazen Huis (Plein ’40-’45) en eentje in de middag bij het Talentenhuis. De mediaclub is voor alle kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te fotograferen, te filmen en te schrijven. De verhalen worden gepubliceerd in de Westerpost, op Facebook en andere sociale media! En wie weet zit er dit jaar wel een kleine expositie in?

Aanmelden en meer informatie over tijden en locaties kan via de website www.zomerinnieuwwest.nl