GRAMMY AWARD-WINNENDE COUNTRY SENSATIE
GRAMMY AWARD-WINNENDE COUNTRY SENSATIE "THE CHICKS" KOMT NAAR ZIGGO DOME

Wegens de grote vraag naar kaarten keert The Tribute – Live in Concert dit jaar met maar liefst twee shows terug naar Ziggo Dome. De vier finalisten van het TV programma The Tribute – Battle of the Bands geven een uniek live optreden op vrijdag 21 en zaterdag 22 april. Kaarten voor de shows in Amsterdam zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo. De kaartverkoop is direct gestart via priority.nl.

Beste tributeband

In het tweede seizoen van The Tribute – Battle of the Bands, dat sinds 7 januari op zaterdagavond te zien is op SBS6, strijden 11 talentvolle en fanatieke tributebands om de titel: De beste tributeband van Nederland. De bands proberen de hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na te spelen. Elke tributeband doet mee met maar één doel: optreden in een uitverkocht Ziggo Dome. Op het affiche van The Tribute – Live in Concert passen echter maar vier namen.

Spectaculaire muziekcompetitie

Inmiddels is de muziekcompetitie in volle gang en zijn er nog 8 bands die het tegen elkaar opnemen. The Neil Diamond Project (Neil Diamond), U2two (U2), Diva Turner (Tina Turner), Californicated (The Red Hot Chili Peppers), MJ History (Michael Jackson), Earth Wind and Fires (Earth Wind & Fire), Bouke and the Elvis Matters Band (Elvis) en St★rman NL – The Dutch David Bowie Tribute (David Bowie) zijn allen een stapje dichterbij een spectaculair live optreden in de grootste popzaal van Nederland.

Beoordeling vakjury

Het programma The Tribute – Battle of the Bands is nog t/m 11 februari elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6 en (terug te kijken) via Kijk.nl. De bands worden ook dit seizoen weer beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk- drummer van de Golden Earring -, Angela Groothuizen en Spike, gitarist en zanger van DI-RECT. De presentatie is wederom in handen van Gerard Ekdom.

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam