Broodnuchter ochtend feest - Allereerste officiële ADE feest 2023
Foto credits: Daybreaker

Op woensdagochtend 18 oktober gaat het Amsterdam Dance Event (ADE) van start met Daybreaker, een verfrissend ochtendfeest dat het spits afbijt als het allereerste officiële ADE-feest van 2023. Daybreaker, oorspronkelijk ontstaan in New York, biedt een unieke ochtendbeleving die de traditionele rave-ervaring transformeert.

Voor de vroege vogels begint de dag al om 6:15 uur met een verkwikkende yogasessie, naadloos gevolgd door een dansfeest. Vanaf 7:15 uur zullen honderden feestgangers zich verzamelen om twee uur helemaal los te gaan op muziek. Tijdens Daybreaker maakt alcohol plaats voor heerlijke koffie en ontbijt, en live acts zorgen ervoor dat de energie hoog blijft. De housemuziek met MC zorgt ervoor dat iedereen in beweging blijft. Na het dansen wordt de ochtend afgesloten met een slotceremonie, waarna de meeste deelnemers richting werk vertrekken.

ADE trapt dit jaar af met dit alcoholvrije evenement in Hotel Arena, gelegen in het Oosterpark. De kapel van het hotel wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een kleurrijke speeltuin van beweging en verbinding.

Dit is tevens de laatste keer dat vitaliteitsorganisatie Energy Up het event organiseert. Het is nog onduidelijk aan wie dit stokje wordt overgedragen. Met trots en enthousiasme wordt tijdens deze editie alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijk spektakel van te maken. Het thema van deze editie is “Colorful Playground,” in samenwerking met Right To Play, een NGO die zich inzet om kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten meer speelkansen te bieden.

De feesten zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Voor meer informatie kan je terecht op de site: https://www.daybreaker.com/city/ams/

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam