GHOST OP 4 JUNI NAAR AFAS LIVE
GHOST KOMT NAAR AFAS LIVE

Op dinsdag 22 augustus keert de Japanse Joji terug naar Nederland voor een liveshow in AFAS Live rond zijn recente album ‘SMITHEREENS’. De kaartverkoop start op vrijdag 3 februari om 10:00 via ticketmaster.nl. Dat heeft concertorganisator MOJO vandaag bekend gemaakt.

Indrukwekkende artiest

Joji wordt door velen beschouwd als een van de meest boeiende artiesten van het digitale tijdperk. Op jonge leeftijd maakte de artiest al indruk met een YouTube kanaal gevuld met muziek, tirades, ukulele demo’s en zijn eigen ‘reality show’ gevuld met unieke alter ego’s van Joji. Het YouTube kanaal ging ter ziele, maar de creativiteit en liefde voor muziek bleef.

Internationale hitlijsten

In 2017 dropte de zanger zijn eerste EP ‘In Tongues’, de zes tracks met lo-fi R&B beats en gelaagde elektronica vormden de blauwdruk voor Joji zijn experimentele geluid. Met zijn debuut album ‘Ballads 1’ met hitsingle ‘Slow Dancing in the Dark’ bereikte Joji gelijk de internationale hitlijsten.

Uitbouwen muzikale universum

Op zijn album SMITHEREENS (2022) bouwt Joji zijn muzikale universum steeds verder uit. Het album bestaat uit twee delen. SIDE A wordt gekenmerkt door sentimentele ballads met weelderige producties. SIDE B bestaat uit producties van Joji’s eigen hand en verkennen zijn liefde voor lo-fi en experimentele geluiden die doen denken aan zijn begindagen als artiest.