De 5 meest populaire snoepwinkels van Amsterdam
Kelly's Expat Shopping Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Benieuwd naar de meest populaire snoepwinkels van Amsterdam? In de hoofdstad zijn vele shops waar je lekker snoep kunt kopen. Natuurlijk is het beter om lekker gezond te eten. Maar, zo op zijn tijd een lekker snoepje kan onzes inziens geen kwaad. Er bestaan allerlei soorten snoep. Denk bijvoorbeeld eens aan drop, chocolade, spekjes, kauwgum en lolly’s. Snoep is de naam voor lekkernijen met meestal veel suiker. Het is zoet en daarom vooral vaak populair bij de jongste onder ons. Tegenwoordig zijn er ook vele suikervrije snoepjes te verkrijgen. Speciaal voor onze snoepliefhebbers, hierbij het artikel ‘de 5 meest populaire snoepwinkels van Amsterdam’.

Kelly’s Expat Shopping

Bij Kelly’s Expat Shopping tref je een groot assortiment aan Brits en Amerikaanse lekkernijen. Dat deze zaak populair is zie je wel aan het feit dat schoolkinderen er doordeweeks in grote rijen voor de deur staan. De Ferdinand Bolstraat is een straat in de Amsterdamse wijk De Pijp in Amsterdam-Zuid. In deze straat tref je een verscheidenheid aan winkels. In een zijstraat ligt de befaamde Albert Cuypmarkt. Deze markt is eveneens leuk om te bezoeken. Een andere leuke straat in de buurt is de Cornelis Schuytstraat.

Adres: Ferdinand Bolstraat 139

Het Oud-Hollandsch Snoepwinkeltje

Heb jij weleens een bezoekje gebracht aan Het Oud-Hollandsch Snoepwinkeltje? Deze authentieke snoepboetiek is gelegen aan de Tweede Egelanteriersdwarsstraat. De Tweede Egelaniersdwarsstraat is gelegen in de gezellige Jordaan. In deze buurt vind je vele leuke winkeltjes en horecagelegenheden.

Adres: Tweede Egelantiersdwarsstraat 2

Jamin

Wie is er niet met Jamin opgegroeid? Wij van VTA in ieder geval wel. Reden genoeg om de Jamin in de Reguliersbreestraat in ons lijstje met populaire snoepwinkels in Amsterdam te zetten. De Reguliersbreestraat ligt tussen het Rembrandtplein en het Muntplein. In de buurt zijn allerlei leuke dingen te doen. Een bezoekje aan de snoepwinkel kun je dus met iets anders leuks combineren.

Adres: Reguliersbreestraat 19

The Candy lab

The Candy lab is een leuke en vrolijke snoepwinkel in Amsterdam. Je kan hier bijvoorbeeld lekkere chocolaatjes, snoepjes, snacks en drankjes bestellen. De medewerkers van deze snoepjes shop zien je graag verschijnen. Ze geven je met plezier een rondleiding en geven je graag antwoord op je vragen. De Damstraat is een drukke straat in het centrum van Amsterdam. De Damstraat is een zijstraat van de Dam in Amsterdam.

Adres: Damstraat 32

The Candy Corner

Wow, wow, wow… Wat is dit toch een adembenemende snoepwinkel in de hoofdstad. Als je een rondje door de zaak loopt, begrijp je waarom deze winkel in deze lijst met 5 meest populaire snoepwinkels in Amsterdam staat. De Nieuwendijk is een bekende winkelstraat in de hoofdstad en ligt in het verlengde van de Kalvestraat. De Nieuwendijk verbindt de Dam met de Haarlemmerstraat en loopt vrijwel evenwijdig aan het Damrak en de Nieuwezijds Voorburgwal in de richting van het Centraal Station.

Adres: Nieuwendijk 124

 

 

 

 

 

 

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam