art'otel introduceert in samenwerking met STRAAT Museum het Amsterdam City Break Experience Package

Van het ontdekken van verborgen juweeltjes tot het verkennen van de stad als echte local, en niet te vergeten een bezoek aan STRAAT Museum

Als toonaangevend op kunst geïnspireerd lifestyle hotel, versterkt art’otel Amsterdam zijn positie met de nieuwste samenwerking met STRAAT Museum. art’otel Amsterdam en STRAAT Museum laten je met de Amsterdam City Break Experience Package kennis maken met de graffiti en street art cultuur in de hoofdstad. Geef je ogen de kost tijdens een verblijf in art’otel Amsterdam inclusief gratis STRAAT-tickets, fietsen, ontbijt en meer!

Geef je ogen de kost tijdens een verblijf in art’otel Amsterdam. Gesierd door de werken van Atelier van Lieshout is het op kunst geïnspireerde lifestyle hotel van Amsterdam de perfecte uitvalsbasis voor een korte inspirerende stedentrip. Centraal gelegen tegenover het Amsterdam Centraal Station bezoek je tijdens je verblijf heel gemakkelijk één van de coolste plekken van Amsterdam, de NDSM-werf. Maak een wandeling door deze alternatieve culturele hotspot en bezoek STRAAT, het grootste museum voor graffiti en street art. Gevestigd in het voormalige industriële pakhuis van 8.000 m2 stelt STRAAT meer dan 150 kunstwerken tentoon waar je vaak nog kunstenaars zelf aan het werk ziet en er muurschilderingen gemaakt worden terwijl je ernaar kijkt. Als blijvende herinnering ontvang je de catalogus van STRAAT Museum ‘Quote from the Streets’, die de nieuwste tentoonstelling en verhalen achter de kunstwerken belicht.

WAT IS ER INBEGREPEN BIJ HET VERBLIJF?

Geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijt om jezelf energie te geven voor de komende dag. Ontspan in de wellnessruimte met binnenzwembad, fitnessruimte en sauna en bezoek de art’otel Gallery, samengesteld door Amsterdam Street Art. Plan een bezoek aan STRAAT Museum, entreebewijzen inbegrepen bij je verblijf. En valt jouw verblijf op een zaterdag? Reserveer dan zeker een plek tijdens de Street Art Walking Tour waar je de kans krijgt om jezelf volledig onder te dompelen in de wereld van urban artwork (inclusief bezoek aan een Amsterdam hidden gem).

"Van het ontdekken van verborgen juweeltjes tot het verkennen van de stad als echte local, en niet te vergeten een bezoek aan STRAAT Museum"
Foto via Maison PR

Het Amsterdam City Break Experience Package omvat:

– Een verblijf in art’otel Amsterdam
– Elke ochtend heerlijk ontbijt
– Toegang tot STRAAT Museum
– Gratis STRAAT Museum ‘Quote from the Streets’ fotoboek twv €29,95
– Gratis fietsverhuur tijdens je verblijf
– Gratis toegang tot de art’otel Gallery, samengesteld door Amsterdam Street Art
– Deelname aan de Street Art Walkin Tour (alleen beschikbaar op zaterdagen en reserveren vooraf is vereist)
– Gratis toegang tot het zwembad en fitness
– Gratis bagageopslag tot vertrek
– Het Amsterdam City Break Experience Package is tot 30 december 2023 te boeken, inclusief btw, exclusief toeristenbelasting.

Bekijk deze, en nog meer, arrangementen van art’otel Amsterdam, zoals de Gourmet Experience en Romance Package via deze pagina.