Armin van Buuren viert 20 jaar ‘A State of Trance’ met exclusieve expositie in Our House Museum
Credits: A State of Trance

Armin van Buuren kondigt vandaag samen met het Our House Museum en festivalorganisator ALDA zijn ‘20 Years of A State of Trance by Armin van Buuren’ expositie aan. Our House is wereldwijd het allereerste en enige museum voor de dance, het museum gevestigd aan het Rembrandtplein staat de komende weken volledig in het teken van Armin van Buuren’s populaire trance concept. Liefhebbers kunnen tot en met 10 april de expositie bezoeken – ook tijdens de 20e editie van A State Of Trance in de Jaarbeurs Utrecht op 3 en 4 maart.

In samenwerking met Our House Museum in Amsterdam cureert Van Buuren de nieuwe expositie, met o.a. verschillende show memorabilia, interactieve installaties en beeldmateriaal van de vele evenementen die onder de A State of Trance-noemer hebben plaatsgevonden. Van de vroege jaren ‘00, waar het allemaal begon tot 2023, het jaar waarin Armin van Buuren het 20-jarig jubileum van zijn beroemde ‘A State of Trance’ merk viert.

“Het is bijna niet te beseffen hoe A State of Trance in twintig jaar tijd gegroeid is en hoeveel we hebben meegemaakt”, zegt Armin van Buuren. “Met de expositie in Our House willen we fans en bezoekers een reis door te tijd laten maken langs alle hoogtepunten van het merk. A State of Trance is voor mij en velen van hen een belangrijk deel van het leven, dus ik denk dat het enorm bijzonder is om die momenten te kunnen herbeleven.”

Wat ooit startte als een radioprogramma is uitgegroeid tot een van de meest herkenbare merken in de dance. Wekelijks worden meer dan 40 miljoen mensen uit 150 landen bereikt en de evenementen trekken jaarlijks honderden duizenden bezoekers. Inmiddels is ‘A State of Trance’ een van de langstlopende show concepten binnen de dance en organiseerde evenementen op gerenommeerde locaties, van het wereldberoemde Madison Square Garden midden in New York tot aan de Jaarbeurs in Utrecht en op ‘s werelds grootste festivals Tomorrowland in België, Ultra in Miami en Creamfields in het Verenigd Koninkrijk.

Our House Museum in Amsterdam is een interactief museum gefocust op de evolutie van de elektronische dance muziek industrie, waar Nederland een grote rol in heeft gespeeld. Voor de Our House Presents: 20 Years of A State of Trance exhibitie zal voor het eerst een deel van het museum omgetoverd worden voor een specifiek merk of artiest binnen de dance.

Meer informatie: www.our-house.com.