Waar vier jij St. Patrick's Day in Amsterdam? De opties!
De Bikkels

Zoek je een leuke plek voor St. Patrick’s Day in Amsterdam? Vrije Tijd Amsterdam ging op zoek naar leuke gelegenheden om St. Patrick’s Day in Amsterdam te vieren. St. Patrick’s Day is de nationale feestdag van Ierland, Noord-Ierland, Montserrat en de Canadese provincie Newfoundland en Labrador. De feestdag valt op 17 maart, waarbij men de beschermheilige van het land, Sint-Patricius, herdenkt.

Green Light District

Dinsdag 17 maart worden de Amsterdamse Wallen groen gekleurd ter ere van St. Patrick’s Day. In deze tijdelijke Green Light District maken de rood verlichte peeskamers plaats voor groen verlichte kamers waar jij de Ierse cultuur kan ervaren! Bezoekers aan deze dag kunnen een workshop Ierse dans doen en de Ierse natuur in VR ervaren. Om het geheel extra sfeerfol te maken kun je op de dag genieten van een echt St. Patrick’s Day sfeer met Ierse muziek. De Green Light District tijdens St. Patrick’s Day in Amsterdam is onderdeel van het wereldwijde initiatief Global Greening van Ierland dat dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert. De festiviteiten starten om vier uur ’s middags en gaan door tot acht uur ’s avonds. Het evenement is gratis toegankelijk.

Meer info -> https://www.facebook.com/events/560206594845465/

Oudezijds Achterburgwal 27A, 1012 DA Amsterdam, Nederland

St. Patrick’s Day Party

In The Blarney Stone Irish Pub vieren ze St. Patrick’s Day natuurlijk volop! In de Ierse pub die is gelegen aan de Niewendijk 29 starten ze het groene feest vanaf 12:00 uur ’s middags. De uitbater van deze Ierse horecagelegenheid geeft aan dat er volop Ierse muziek wordt gedraaid, er Iers gedanst zal worden en niet te vergeten er een hoop Guiness bier gedronken gaat worden.

Meer info -> https://www.facebook.com/events/195625881654866/

Adres: Nieuwendijk 29, 1012 LZ Amsterdam

Saint Patrick’s Day with De Bikkels

Op de Ierse Nationale Feestdag spelen De Bikkels in Ierse Pub St. James Gate op het Rembrandtplein 10 in Amsterdam. Er wordt om 20:00 uur ’s avonds gestart met spelen. De Bikkels spelen al jarenlang ouwe rock ‘n’ roll, sixties beat, country en Ierse folk. De band bestaat uit Frank Buur, Rick Buur, Wido Roorda en Ron Verduijn. De heren geven aan er een mooie feestavond van te maken en dat gaat zeker goed komen in deze sfeervolle Ierse Pub op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Meer info -> https://www.facebook.com/events/561257341157881/

Adres: Rembrandtplein 10, 1017 CV Amsterdam

St. Patrick’s Day – Hard Rock Cafe Amsterdam

“You don’t want to miss this”, aldus de medewerkers van het Hard Rock Cafe Amsterdam. Er is speciaal voor St. Patricks Day een overheerlijk menu samengesteld met het beroemde Guinness bier & bacon Jam Cheeseburgers en de befaamde St. Paddy Shake! Er wordt hier zes dagen lang, vanaf zaterdag 14 maart tot en met woensdag 18 maart, St. Patrick’s Day gevierd!

Meer info -> https://www.facebook.com/events/1083634711997095/

Adres: Max Euweplein 57-61, 1017 MA Amsterdam

We hopen dat je met deze lijst een mooi overzicht hebt van de St. Patrick’s Day vieringen in Amsterdam. Mocht het zo zijn dat je zelf een evenement organiseert ten behoeve van St. Patrick’s Day in Amsterdam, dan horen wij dit graag. Stuur dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Restaurant Pizza Beppe: ‘Echte Napolitaanse pizza in Amsterdam-Oost’

Gerelateerd artikel: Waar vier je ST. Patrick’s Day 2019 in Amsterdam?