We Are The Future Festival wordt all ages

AMSTERDAM, 16 april 2019 – Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. Om de overgang naar alle leeftijden extra glans te geven, beloven organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events een line-up als nooit tevoren. We Are The Future vindt plaats op 12 juli in AFAS Live in Amsterdam.

Met de stap naar all ages verwacht de organisatie meer jongeren aan te trekken. “We geven gehoor aan de wens van veel jongeren die vrienden en familie hebben boven de 18 jaar. Zij hadden eerder geen toegang tot het populaire festival, maar vanaf komende editie dus wel. We verwelkomen hen graag en pakken daarom uit met meer en grotere artiesten,” aldus organisator Philippe Hes van 4PM Entertainment.

Verantwoord uitgaan

4PM Entertainment en E&A Events organiseren al ruim 12 jaar feesten en festivals voor jongeren. Hes: “We Are The Future festival is ontstaan vanuit de gedachte dat jongeren pas na hun achttiende echt in aanraking kunnen komen met de grote artiesten uit het uitgaansleven. Wij willen hen voor die tijd al kennis laten maken met festivals en grote evenementen en alles wat daarbij hoort, uiteraard op een verantwoorde manier.

Pop en dance

Op We Are The Future festival staan jaarlijks populaire pop-artiesten en bekende dj’s. Zo staat Lil’ Kleine al jarenlang op de line-up, en waren vorig jaar Bizzey, Wildstylez en Jonna Fraser van de partij. De line-up van dit jaar is nog niet bekendgemaakt.

Meer all ages

4PM Entertainment en E&A Events zitten ook achter het immens populaire Martin Garrix All Ages tijdens ADE. “De ervaring leert dat grote artiesten veel jonge fans hebben. De animo voor dit soort evenementen is daarom groot. Jongeren van alle leeftijden gaan hier heel goed samen met ouders, die ook zichtbaar genieten.”

De ticketverkoop start binnenkort. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden zich pre-registreren om als eerste een ticket te kunnen kopen zodra de verkoop begint.

Het concept van WATF blijft hetzelfde, volledig zonder alcohol, drugs en tabak.

Over 4PM Entertainment

4PM Entertainment is een Nederlandse evenementenorganisatie. Het gebruikt muziek, eten & drinken, de beste locaties en feestdagen om mensen samen te brengen. Jaarlijks organiseert het meer dan honderd evenementen voor circa 500.000 bezoekers.

4PM Entertainment gelooft dat feestdagen er zijn om er het beste uit te halen, en dat ogenschijnlijk normale dagen kunnen veranderen in onvergetelijke herinneringen. Zo is Kingsland al jaren hét festival van Koningsdag, en viert Amsterdam Bevrijdingsdag al 5 jaar op Het Amsterdams Verbond. Daarnaast is 4PM marktleider in het all ages-segment met merken als FRIS en We Are The Future.

Sinds een aantal jaar verbreedt 4PM haar activiteiten richting cultuur, sport en familie. Dit heeft tot op heden geleid tot Het Amsterdamse Winterparadijs, Het Amsterdamse Terrassen Festival en Helden van Oranje.

Over E&A Events:

E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere club-avonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in achttien landen. Enkele merken van E&A Events zijn Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Don Diablo FUTURE XL, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festivals & meer.

Videocredits: YouTube / We are future festival

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Erik Frenken ontvangt het negende cultuurfonds Mode Stipendium