SUPERSIZED KINGSDAY FESTIVAL GROOTSTE HUISKAMER EVENEMENT VAN NEDERLAND
Foto credits: Supersized Kingsday

B2S organiseert op maandag 27 april een gratis 9 uur durende livestream in het teken van Koningsdag. Daarmee is het evenement het grootste huiskamer evenement van Nederland. De Nationale feestdag ter ere van onze Koning mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Met dit initiatief brengt B2S het feestje op unieke wijze naar de huiskamer van de duizenden fans. Niemand minder dan DJ’s B-Front, DJ Jantje, E-Force, Panic, Partyraiser, The Pitcher, Zany en Spitnoise zorgen voor de muzikale invulling. Bezoekers kunnen in hun oranje party-outfit live inhaken op de online feestelijkheden.

Het Oranjegevoel

“Een online festival is de manier om mensen bij elkaar te brengen in deze tijden van social distancing.” aldus de organisatie. “Het oranjegevoel is altijd een verbindende factor geweest in onze samenleving. Dat zal ook nu niet anders zijn, zeker nu meer mensen dan ooit kunnen mee genieten! We verwachten veel animo en kijken er ook erg naar uit. Het team werkt keihard en met veel liefde aan het bieden van unieke experiences aan de fans”.

Supersized Kingsday

Supersized Kingsday is traditioneel de grootste & gezelligste op Koningsdag met 45.000 bezoekers. Dit jaar viel de feestvreugde helaas vroegtijdig in het water door de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus. De organisatie heeft het evenement noodgedwongen naar 2021 verplaatst, waarbij dezelfde line-up gepresenteerd wordt. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe editie.

Geen grootschalige huis-feestjes

Uiteraard wordt opgeroepen om de huidige maatregelen in acht te nemen en geen grootschalige huis-feestjes te organiseren om de stream te beleven. Stay home is nog steeds een belangrijk uitgangspunt wat de organisatie betreft.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd  -> Koningsdag 2020 in Amsterdam (en Koningsnacht)