Pendulum naar We Are Electric Weekender
Credits: We Are Electric Weekender

Pendulum naar We Are Electric Weekender

De Australische formatie Pendulum maakt zijn opwachting bij We Are Electric Weekender 2019, van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli op het groene Landgoed Velder in Boxtel. Bij voorgaande edities groeide de drum ’n bass-act al uit tot een vaste zeer gewaardeerde waarde op de line up. De Australiërs mogen derhalve niet ontbreken bij de eerste lustrumeditie van We Are Electric Weekender. Pendulum brengt een DJ set op de stage van Rampage.

De line up is nu helemaal compleet met onder meer The Chemical Brothers, Disclosure, Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Alan Walker en San Holo Sam Feldt, Chocolate Puma, Donnie en Eric Prydz.

We Are Electric staat garant voor een uniek aanbod van electronisch (live-)muziek op meerdere podia. Alle bezoekers van We Are Electric kunnen op vrijdag en zaterdag tot 03.00 en op zondag tot 01.00 uur van het programma genieten. Het festival neemt met die ruime tijden een unieke plaats in Nederland. Bovendien is van vrijdag tot en met maandag van de mooiste camping van Nederland geopend.

Rampage, het grootste drum ’n bass-event van de wereld, is één van de exclusieve hosting partners tijdens We Are Electric. Gedurende drie dagen is dit de stage waar de zwaarste bassen worden gebracht. Na recente internationale hostings en events in Berlijn, Miami, New York, Beiroet en Ibiza staat HYTE dit jaar met een stage op We Are Electric Weekender. Daarmee is het enige Nederlandse festival dat zij aandoen deze zomer.

Spinnin’ Sessions host dit jaar op de zondag één van de grote drie stages van het festival. Na een succesvolle hosting vorig jaar op We Are Electric is Future House Music weer terug. Future House Music is een internationale showcase van het beste op het gebied van electronic house music. Kaarten voor We Are Electric Weekender zijn te verkrijgen via: https://www.we-are-electric.com/tickets/all-tickets.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Dimitri Vegas & Like Mike naar 7th Sunday festival