De nieuwe manier van sekspeeltjes verkopen

De nieuwe manier van sekspeeltjes verkopen

Easytoys.be heeft een nieuwe manier bedacht om liefhebbers van sekspeeltjes tegemoet te komen. Het toonaangevende bedrijf op het gebied van sekspeeltjes lanceerde onlangs Swap-Toys: een heuse leenservice voor sekspeeltjes. Het sekspeeltjes bedrijf stond in eerste instantie bekend als een organisatie welke zich puur richtte op het online verkopen van sekspeeltjes. Maar, sinds kort kwam daar dus de nieuwe dienst bij die het mogelijk maakt om erotische producten online uit te wisselen. De nieuwe dienstverlening van Swap-Toys verloopt via een speciale app.

Innovatie ten top

Het nieuwe concept is innovatie ten top, en daarnaast kun je het zien als een duurzaam alternatief voor als je nou net even de verkeerde keuze qua aanschaf van sekspeeltje hebt gemaakt. Alle speeltjes zijn speciaal gemaakt van gerecycled materiaal. Klanten van easytoys.be krijgen via de nieuwe unieke service de mogelijkheid om een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten. Met het voordelige abonnement kunnen ze volop gebruik maken van de leenservice Swap-Toys, en zodoende een hoop sekspeeltjes uitproberen.

Speeltjes voor vrouwen, koppels en mannen

Via de Swap-Toys app kunnen de gebruikers een keuze maken uit speeltjes voor vrouwen, koppels en/of mannen. Interessant bijkomend feitje is dat een bestelling alleen maar wordt bezorgd via een elektrische scooter. Het betreffende speeltje zit discreet verpakt. Wat ook nog belangrijk is om te vermelden dat is dat als het speeltje wordt opgehaald bij terugkomst grond gereinigd wordt, zodat deze weer vrolijk ingezet kan worden voor hergebruik.

vrijetijdamsterdam.nl