Taboo-publiek vermaakt tijdens show Miss Envy Peru en Skyla Versai
Miss Evy Peru. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Het ‘Taboo-publiek’ genoot woensdagavond zichtbaar van enkele drag queens performances. En dat niet alleen, de hoofdrolspelers waaronder de Amsterdamse drag queens Miss Envy Peru en Skyla Versai oogden zeer frivool. Onder het toeziend oog van onder andere de bekende Diva Mayday vond een nieuwe editie van Taboo’s Fabulous cocktail Wednesday plaats.

Glimlachen en klappen

Zo geschiedde het dat de populaire gay bar woensdagavond druk bezocht was, en de bezoekers vermaakt werden met de nodige gezellige entertainment. Terwijl in de Taboo de mensen al glimlachend en klappend toekeken, zorgde Miss Cartier in de nabij gelegen kantine voor de nodige vermaak.

Fabulous cocktails Wednesday

Taboo’s Fabulous cocktails Wednesday vindt iedere woensdag plaats, en is absoluut de moeite waard om eens te bezoeken. De speciale drag queen en cocktailavond staat bekend als een avond met fantastische performances, grappige spelletjes, cocktails, muziek, leuke prijzen, sexy mannen en een hoop plezier.

De show begint wekelijks om tien uur ’s avonds. Tijdens de gezellige avond zijn er speciaal geselecteerde cocktails voor zes euro verkrijgbaar. Happy Hour vindt van 01:00 uur tot 02:00 uur plaats.

Mooie plek in LHBTI uitgaansleven

De Taboo Bar bestaat sinds 2010. En, de kenners zullen het met ons eens zijn, ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het LHBTI nachtleven van Amsterdam. De Taboo bar is zeven dagen per week geopend. Maar, welke dag je er ook bent, er is altijd wel iets leuks te beleven.

Geschreven door:

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: TransAmsterdam organiseert kunst expositie, workshop en ontmoeting met Kalki Subramaniam