Sommige plekken vervelen nooit

Sommige plekken vervelen nooit
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Sommige plekken vervelen nooit. En, iedereen heeft daarin een eigen voorkeur. Op het gebied van uitgaan komt de VTA vleermuis graag in club NYX. Dat was dan ook de locatie waarnaar zaterdagnacht werd uitgevlogen. Feestje MaleBoxXx, welteverstaan, georganiseerd door 3xNYX, het wekelijkse gay feestje van de excentrieke club.

I CAME, I RAVED en I LOVED

Onder het motto, I CAME, I RAVED en I LOVED, vloog de vleermuis door de vier verdiepingen tellende nachtclub heen. Dit allemaal onder begeleiding van een line-up die bestond uit Butterslut, Pt. Alexander, Jasper Pol, Manpurse, DJ Soulfania, Juliana X en DJ Samaker.

Stralende DJ Samaker

VTA pakte een stukje mee van DJ Samaker, die op de tweede etage als vanouds stond te stralen achter de draaitafel. Maar, vooral waren we present op de eerste etage. Daar werden we getrakteerd op heerlijke technoklanken in een volle zaal van club NYX, terwijl Sant Jordi het publiek vermaakte bij de toiletten.

Festival 3XNYX

Zaterdag is het tijd voor het 3xNYX festival bij Thuishaven. Grote kans dat de vleermuis de vleugels uitslaat richting Amsterdam West.

De vleermuis

vrijetijdamsterdam.nl