Revolutionair party fenomeen Bongo’s Bingo terug naar de WesterUnie
Foto: Bongo's Bingo

Leuk nieuws over Bongo’s Bingo in de Westerunie. Al weken van tevoren is de eerste show op 29 februari in de WesterUnie uitverkocht en met trots heeft de organisatie de tweede datum in de WesterUnie bekend gemaakt: vrijdag 10 April 2020. Bongo’s Bingo is een next level en ‘one of a kind’ Bingo concept dat naar Amsterdam komt voor een paasweekend editie. Het wereldberoemde Bongo’s Bingo is in Amsterdam mede bekend door haar boot party’s en club nights events.

Iconische feesten

Na een kleine break in de hoofdstad, heeft het BB-team inmiddels hun events op grote schaal uitgerold. Denk aan de wekelijkse feesten in Ibiza bij het iconische Ibiza Rocks Hotel, verschillende tours door Australië, het Palm Atlantis Hotel als nieuwe locatie in Dubai, en in de UK wordt het event inmiddels op 35 locaties georganiseerd.

All-inclusive houseparty

Bongo’s Bingo is next level Bingo en is het beste te beschrijven als een all-inclusive houseparty waar je ook je zelfs oma mee naar toe kan nemen. Het is een maffe combinatie van Bingo met rave rounds, dance -offs, met gekke en toffe prijzen. In haar uniekheid heeft Bongo’s Bingo een heel populair interactief concept gecreëerd wat inmiddels al 1.500.000 tickets wereldwijd heeft verkocht.

Op de hoogte blijven en tickets

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuwe datums, ticketverkoop en meer schrijf je dan in voor de mailinglijst via www.bongosbingo.co.uk/subscribe. Tickets zijn nu te koop via www.bongosbingo.co.uk.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: DGTL Amsterdam creëert blauwdruk voor circulair festival 

Lees ook: Armin van Buuren host all ages show in Ziggo Dome