Sensationeel: Wereldster Hector Fonseca treedt op tijdens ‘Angels in Paradise’

Sensatie ten top. Wereldster DJ en producer Hector Fonseca zal in Amsterdam, tijdens het feest ‘Angels in Paradise’, zijn opwachting maken als absolute hoofdact op het podium in de Melkweg aan de Lijnbaansgracht. Het dance-event vindt plaats op zaterdag 9 juni en duurt van 23:00 uur ’s avonds tot 07:00 uur ’s ochtends. Er zijn nog kaarten voor het evenement beschikbaar.

BACKDOOR Amsterdam, voorheen in de hoofdstad bekend als Backdoor Tea Dance slaat voor deze extra-speciale editie de handen ineen met het Zwitserse ANGELS Events uit Zürich en TOTALLY Events van Theo Heskes. BACKDOOR voorman Jurandy Lucas over deze samenwerking: “We willen het beste wat housemuziek te bieden heeft, presenteren aan onze bezoekers in twee zalen van de Melkweg. Totally heeft haar kracht in de hoofdstad ruimschoots bewezen en Angels Events is dé toonaangevende organisator van gay-feesten in Zwitserland.”

Sensationeel: Wereldster Hector Fonseca treedt op tijdens ‘Angels in Paradise’
BACKDOOR Amsterdam

In de OZ zaal van de Amsterdamse poptempel – op 9 juni omgedoopt tot ‘Angels in Paradise’ – komt naast superster Hector Fonseca (USA) ook de internationaal gerenommeerde DJ Jack Chang (UK) zijn opwachting maken. Chang is een graag geziene gast op de in Zwitserland bekende feesten Black Party & White Party Zurich. Deze twee buitenlandse kroonjuwelen worden ondersteund door de populaire BACKDOOR Resident DJ Diego Summers en de live-entertainment wordt uitgevoerd door internationale performance artists en GOGO-dansers.

Ginna Mora oftewel VJ SYNAESTHESIK is grafisch ontwerper en visueel artiest. Zij bouwde haar goede naam onder meer op in de Argentijnse VJ scene. VJ SYNAESTHESIK gaat met haar op maat gemaakte Visuals het publiek in de Melkweg naar een hogere extase brengen.

Sensationeel: Wereldster Hector Fonseca treedt op tijdens ‘Angels in Paradise’
BACKDOOR Amsterdam

BACKDOOR geeft zonder aarzelen de regie in de UPSTAIRS ROOM uit handen aan Theo Heskes van Totally Events. Heskes gaat met zijn team artiesten waaronder DJ ALEX SINCLAR, DJ SHUG LA SHEEDAH, DJ NINA, MC MANNY & Percussionist CLEYTON BARROS zorgen voor een ultieme urban- vibe van de heetste R&B, Hip Hop, Pop, Dancehall & Ballroom klanken die uit de boxen te horen zullen zijn.

Organisator Jurandy kan niet wachten tot het 9 juni is en kijkt vol enthousiasme vooruit: “Dit wordt een zomereditie zoals nooit tevoren op een BACKDOOR Amsterdam event. De mix van geweldige muziek, sexy mannen en vrouwen, spectaculaire live-acts en entertainment gaan er voor zorgen dat de bezoekers na afloop met een geweldige ervaring huiswaarts zullen keren.”

Sensationeel: Wereldster Hector Fonseca treedt op tijdens ‘Angels in Paradise’
BACKDOOR Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl