LGBTQ nieuws in Amsterdam
Het nieuwe terras van Queers met uitzicht op de Amstel.

LGBTQ nieuws in Amsterdam

Kent iedereen Netzo-Amsterdam al? Het is Nederlands oudste en grootste gay volleybalvereniging. Ze spelen mee in de NeVoBo-competitie en de homocompetitie. Een mooie mijlpaal: Netzo viert binnenkort haar 30 jarige jubileum met een lustrum borrel. Die grote happening vindt plaats op 31 augustus in bar Prik in de Spuistraat.

BACKDOOR Amsterdam kende afgelopen weekend een mooie editie in de Amsterdamse Melkweg. Honderden bezoekers genoten van het feest ‘Angels in Paradise’. Check het filmpje maar!

 

Luister naar het radiogesprek van Pink Terrorists op 20 juni 2018 bij Stads FM via de volgende link, Echt een tip om te volgen!!!!!

Heb jij je kaartjes voor het Milkshake Festival 2018 al? Nee? Dan is het tijd om in actie te komen. De organisatie is trouwens op zoek naar ‘Nudes’. Wat? Nudes?! Ja lees maar het oproepje: “Send nudes! For something special we are looking for a couple of nudists and nude performers… Send a pic and story to milk@milkshakefestival.nl ”, aldus de organisatie van Milkshake.

De Finale van de Nationale verkiezing Miss Travestie Holland 2018 is het grootste Travestie Spektakel in Nederland! Wie wordt Miss Travestie Holland 2018 en wie gaat een jaar lang de titel Miss Travestie Holland promoten? Zij is Holland’s Best DragQueen! De verkiezing Miss Travestie Holland 2018 wordt dit jaar de 31e editie en wordt gehouden op 21 oktober in Rotterdam.

Het Queers Café heeft weer een nieuwe terras.. Zie de afbeelding bij dit bericht. En verder is het altijd lachen, gieren brullen aan de Amstel nummertje 60. Kijk maar mee naar het filmpje van onze Rob!

In aanloop naar Pride Amsterdam 2018 interviewde we met Vrije Tijd Amsterdam ruim 20 boten die deelnemen aan de aankomende Canal Parade. Een groot deel van deze interviews staat online op onze ‘pagina algemeen’.

Bezoekers van het Funhouse buitenfestival kende een geslaagde editie. In de nachtelijke uurtjes ging het feestje vrolijk verder in de Elementenstraat.

Menig Amsterdammer verruilde de hoofdstad afgelopen weekeinde in voor het ‘pittoreske’ Utrecht. Na een mooie botenparade tijdens de Utrecht Canal Parade ging het feestje door in de binnenstad van Utrecht.

LGBTQ nieuws in Amsterdam
Utrecht Canal Parade 2018. Photocredits: Rubber
LGBTQ nieuws in Amsterdam
Utrecht Canal Parade. Photocredits: Rubber
LGBTQ nieuws in Amsterdam
Utrecht Canal Parade 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl
LGBTQ nieuws in Amsterdam
Utrecht Canal Parade 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

PS Jouw nieuws ook in ons wekelijkse LGBTQ bericht? Stuur een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl