LGBTQ nieuws in Amsterdam
Queers Café heeft een nieuw terras...

LGBTQ nieuws in Amsterdam

In het kader van de Canal Parade 2018 interviewde we een aantal boten op zoek naar het verhaal achter de deelname aan de botentocht door de Amsterdamse grachten. Tot nu toe schreven we over de Spijkerbar en LHBT-zwemvereniging Upstream. We zouden zeggen houdt u de site goed in de gaten als u benieuwd bent naar de andere verhalen.

PRIDE Amsterdam stelde de afgelopen periode een aantal PRIDE ambassadeurs voor. Hieronder de opname met Loena Maas, één van de ambassadeurs namens de Youth Pride Amsterdam.

Studenten Jooske van Houten en Leilani Hancock hielden dinsdag 12 juni een nieuwe herdenkingsactie voor de slachtoffers van de schietpartij in de Amerikaanse nachtclub Pulse in Orlando. Met bloemen en kaarsen werden de overleden herdacht.

In de Melkweg vond het afgelopen weekend een leuke editie plaats van Backdoor Amsterdam. Dansers, entertainment, lekkere muziek en vrolijke bezoekers maakte er een lekkere nacht van in de nachtclub nabij het Leidseplein.

Het is festivaltijd in Amsterdam dus ook voor de Funhouse en Rapido. Zaterdag 16 juni vindt het festival van 13:00 uur tot 23:00 uur plaats bij Thuishaven. In de nachtelijke uurtjes gaan ze vrolijk verder in de Elementenstraat.

De jackpot tijdens de wekelijkse bingo bij Café Queers is gevallen. Kijk maar even mee naar het filmpje.

Heeft u leuk gay nieuws voor onze rubriek ‘LGBTQ nieuws in Amsterdam’? We horen het graag. Stuurt u dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl.

vrijetijdamsterdam.nl