Koningsnacht 2019 in Amsterdam volop bezig

Koningsnacht 2019 in Amsterdam volop bezig

Koningsnacht 2019 in Amsterdam is vrijdagavond volop begonnen! We deden voor middernacht een klein rondje door de stad en zagen alleen maar gezelligheid. We begonnen met een wandeling door de Utrechtsestraat waar café van Leeuwen onder meer had uitgepakt met bandjes die onder een tent spelen. Maar, ook café Ooievaar had er zin in.

Koningsnacht 2019 in Amsterdam volop bezig
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Jantjes Verjaardag pakt zoals vanouds twee dagen uit met een straatfeest. We waren er aan het begin van de avond, toen zanger Danilo uit Ouderkerk aan de Amstel de eerste bezoekers uit hun dak liet gaan.

Koningsnacht 2019 in Amsterdam volop bezig
Danilo bij Jantjes verjaardag. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

In de Reguliersdwarsstraat is het aan de Westzijde gezellig tijdens het ‘gay street’ feest dat er is georganiseerd. Maar, ook de andere horecazaakjes die in de straat zitten doen volop mee aan de gezelligheid. Er hing een lekkere vipe.

Koningsnacht 2019 in Amsterdam volop bezig
Reguliers. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Op de grachten zijn het vooral de huis feestjes die populair zijn.

Bij het homomonument zagen we dj Nina Smid samen met haar chicks op het podium los gaan. En dat deden de aanwezigen uit het publiek ook! Er hing een heerlijk sfeertje bij het homomonument. Tijdens Koningsdag gaat het feest op initiatief van I AM SQUARE van OSIE SQUARE vrolijk verder.

In de Kalverstraat stuitte we op een prachtige vertoning! Man, man, man, wat gingen ze daar lekker los! Een brassband kreeg de passanten zover dat ze niet verder liepen maar stil bleven staan om te kijken! Respect voor deze toffe brassband!

Later waren we nog even in de Vijzelstraat! Daar zagen we dat zanger Robert Leroy, met lekkere nummers het publiek aan het bewegen kreeg.

We konden de stad met een gerust hart achter ons laten, en terwijl menig Amsterdammer nog keihard los gaat in de stad, zijn wij tijdens Koningsdag weer van de partij!

Vrije Tijd Amsterdam wenst iedereen een fantastische Koningsdag 2019 in Amsterdam toe!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Koningsdag 2019 Amsterdam kleurt langzaam Oranje

Koningsdag 2019 in Amsterdam: Gay feesten Reguliersdwarsstraat 

Koningsdag 2019: Op de foto met Willem en Maxima?

Koningsdag Homomonument: “Belangrijk voor zichtbaarheid LGBTQ+ in alle facetten”

Terrasmus kijkt uit naar Koningsdag 2019 in Amsterdam 

Koningsdag 2019 in Amsterdam – Loveland Festival 

Geen Koningsdag 2019 voor Andre Hazes

Vrijmarkten tijdens Koningsdag 2019 overal toegestaan