Koningsdag 2019: Lekker sfeertje op Amstelveld

Koningsdag 2019: Lekker sfeertje op Amstelveld
Koningsdag op het Amstelveld! Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Koningsdag 2019: Lekker sfeertje op Amstelveld

Er hangt tijdens Koningsdag 2019 een lekker sfeertje op het Amstelveld in het centrum. Dat kregen we te horen van één van onze verslaggevers ter plaatse. Momenteel is er onder andere een gezellige vrijmarkt gaande op het historische Amsterdam terrein.

Koningsdag 2019: Lekker sfeertje op Amstelveld Er hangt tijdens Koningsdag 2019 een lekker sfeertje op het Amstelveld in het centrum. Dat kregen we te horen van één van onze verslaggevers ter plaatse. Momenteel is er onder andere een gezellige vrijmarkt gaande op het historische Amsterdam terrein.
Amstelveld. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Vrijdag, tijdens Koningsnacht, ging het los tijdens een feest georganiseerd door Brasserie NEL. Dat doen ze tijdens Koningsdag 2019 even ‘dunnetjes’ over. De leiding van het feest op het Amstelveld staat onder leiding van dj Dennis van der Geest.

In de line up van ‘NEL DANST’, sieren naast de naam van Dennis van der Geest ook Sergio Tee, DJ Roog, Robert Feelgood en Soulvation. Het dance feest start vanmiddag om 12:00 uur en gaat door tot 20:00 uur ‘s avonds.

Even verderop zit bruincafé Marcella. Traditiegetrouw wordt ook daar de verjaardag van de Koning optimaal gevierd. Vanaf het Amstelveld loopt u zo de Utrechtsestraat in waar het vol zit met vrolijke horecagelegenheden. Zo zal het onder andere zonder twijfel gezellig zijn bij café Bouwman, Van Leeuwen en De Ooievaar.

Als je naar links loopt aan het einde van de Utrechtstestraat tref je LGBTQ pareltjes Lellebel (linkerzijde) en Brug 34 (rechterzijde)! Zij doen volop mee aan de viering van de verjaardag van Koning Willem Alexander.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Check ons blog: Koningsdag 2019 in Amsterdam

Gerelateerde artikelen:

Koningsdag 2019 Amsterdam kleurt langzaam Oranje

Koningsdag 2019 in Amsterdam: Gay feesten Reguliersdwarsstraat 

Koningsnacht in Amsterdam 2019 volop bezig

Koningsdag 2019: Op de foto met Willem en Maxima?

Koningsdag Homomonument: “Belangrijk voor zichtbaarheid LGBTQ+ in alle facetten”

Terrasmus kijkt uit naar Koningsdag 2019 in Amsterdam 

Koningsdag 2019 in Amsterdam – Loveland Festival 

Geen Koningsdag 2019 voor Andre Hazes

Vrijmarkten tijdens Koningsdag 2019 overal toegestaan