Koningsdag 2019: Gay feesten Reguliersdwarsstraat

Koningsdag 2019: Gay Street Party's Reguliersdwarsstraat
Reguliersdwarsstraat. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Koningsdag 2019: Gay feesten Reguliersdwarsstraat

Koningsnacht en Koningsdag in Amsterdam worden zoals gebruikelijk ook weer in de Reguliersdwarsstraat gevierd. In de homostraat van Amsterdam vindt tijdens Koningsnacht en Koningsdag een ‘gay street party’ plaats.

Tijdens het feest dat plaatsvindt rondom de bekende homo horecagelegenheden in het westelijke deel van de straat, is er een open en vrij toegankelijk straatfeest met een 12 meter lange bar, muziek, live acts en spannende verrassingen. Het feest start om 17:00 uur ‘s avonds en gaat door tot 01:00 uur ‘s nachts. Saillant detail: van 18:00 uur tot 19:00 uur is het happy hour!

De line-up tijdens Koningsnacht

De line-up tijdens Koningsnacht wordt gesierd door DJ Q (Curacao), Joshua Walter, Lim de la Cruz, DJ Cor, Morinho en Rob Boskamp. Er zijn live optredens van Sonya The Disco Diva, Irma Derby en Miss Bunty. Na het lekkere buitenfeest gaat de viering van de Koning binnen vrolijk verder.

De line-up tijdens Koningsdag

De horeca in de straat mag aan de bak. Vanaf 12:00 uur de volgende dag moeten de eerste biertjes weer getapt worden. Het feest duurt op Koningsdag tot 20:00 uur ‘s avonds. Dat is voor alle buitenfeesten de eindtijd. Dat is door de Gemeente Amsterdam zo vastgesteld. De line up tijdens Koningsdag in ‘de Regenboog’ straat, bestaat uit DJ Q (Curacao), Sergio Tee, Clark Kent, Mister NiceKai, Rob Boskamp & MC 11. Zodra het feest buiten afgelopen is, gaat het feest bij de diverse zaken net als op Koningsnacht door tot de vroege uurtjes.

vrijetijdamsterdam.nl

Check ook ons blog: Koningsdag in Amsterdam 2019 (en Koningsnacht)

Koningsdag 2019 Amsterdam kleurt langzaam Oranje

Koningsdag 2019 in Amsterdam: Gay feesten Reguliersdwarsstraat 

Koningsnacht in Amsterdam 2019 volop bezig

Koningsdag 2019: Op de foto met Willem en Maxima?

Koningsdag Homomonument: “Belangrijk voor zichtbaarheid LGBTQ+ in alle facetten”

Terrasmus kijkt uit naar Koningsdag 2019 in Amsterdam 

Koningsdag 2019 in Amsterdam – Loveland Festival 

Geen Koningsdag 2019 voor Andre Hazes

Vrijmarkten tijdens Koningsdag 2019 overal toegestaan