High-tea in Amsterdam: ‘Lekker, gezellig en gemakkelijk’

High-tea in Amsterdam: 'Lekker, gezellig en gemakkelijk'
High-tea in Amsterdam. Credits: Pixabay

High-tea in Amsterdam: ‘Lekker, gezellig en gemakkelijk’

Met vriendinnen of met z’n tweetjes genieten van een heerlijke high-tea in Amsterdam is nog nooit zo makkelijk, leuk en betaalbaar geweest. Drie weken geleden lanceerde ondernemer Robin de nieuwe website HighTea.nl, met als ambitie om voor iedere stad een aantal leuke High Tea locaties te laten zien waar je direct een reserveringsaanvraag kan doen op basis van high tea menu, foto’s, prijzen en reviews. “We willen een zo leuk aanbod kunnen aanbieden aan de consument”, aldus een enthousiast vertellende Robin. Naast een gevarieerd aanbod in de hoofdstad timmert HighTea door het hele land aan de weg. Zo is er keuze in steden zoals Alkmaar, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Rotterdam en Tilburg.

Ideaal om bij te kletsen

High-tea in Amsterdam is ideaal om even met je vrienden of vriendinnen bij te kletsen. Maar, ook een gezellige en originele manier om je verjaardag of een babyshower te vieren. Je krijgt een tafel vol lekkers voorgeschoteld, terwijl je gezellig zit te kletsen in een mooie ambiance op een dito locatie. Daarnaast kun je je via de website ook opgeven voor een high-tea workshop. Zodoende neem je deel aan een middag vullend programma zodat je in de toekomst zelf je high-tea evenement kan opzetten.

High-tea in Amsterdam: 'Lekker, gezellig en gemakkelijk'
Credits: Payton Walton

Extra voordelen van High-tea.nl

Extra voordelen die een High Tea arrangement boeken via High-tea heeft zijn dat je de betaling pas doet bij de High Tea, geen reserveringskosten hebt en gratis kunt annuleren. Voor de High Tea workshop gelden andere regels.

Recepten en tips

Op de website van High-tea kun je ook informatie lezen over recepten en tips voor een ideale high-tea moment. Er is een speciaal blog waar je de heerlijkste zoete en hartige High Tea recepten vindt die niet mogen ontbreken. Zodoende kun je leren om zelf glutenvrije chocochunks met koek, pistache en marshmallows te maken. Ook sieren er recepten voor glutenvrije spinazie-eimuffins met avocadomousse en zalm op de website.

vrijetijdamsterdam.nl