CONNEKT VERBINDT VRIJDAG MET UNIEKE BOILERROOM BELEVING IN CLUB UP
CONNEKT VERBINDT VRIJDAG MET UNIEKE BOILERROOM BELEVING IN CLUB UP

De krachtenbundeling van vijf gepassioneerde, ondernemende individuen uit Amsterdam die allen een voorliefde hebben voor moderne trap/hiphop, afro en R&B muziek organiseren komende vrijdag 4 mei in de Amsterdamse Club Up, gelegen aan de korte Leidsedwarsstraat 26-1, een veelzijdige dansnacht waarbij verbinding centraal staat.

“De verbinding tijdens elk evenement ontstaat door onze boilerroom beleving. De artiest staat ten alle tijden in het midden, gelijk aan de bezoeker. Dit zorgt tijdens elk evenement voor saamhorigheid, gelijkheid en vooral: een unieke beleving”, aldus Winta Abera één van de teamleden van CONNEKT, vol enthousiasme tegenover VTA.

“Wij streven naar een ultieme vertrouwensband met de bezoeker”

Het creatief concept CONNEKT onderscheidt zich onder andere vanwege het verrassingsaspect: ze maken namelijk nooit de line-up bekend. Wel zullen de beats van de genres moderne trap/hiphop, afro en R&B muziek altijd de boventoon voeren. “Dat we de line-up niet bekend maken is een bewuste keus, want wij streven naar een ultieme vertrouwensband met de bezoeker. Door de verbinding te blijven opzoeken met de moderne hiphop muziekliefhebber zijn wij ervan overtuigd dat de krachten van CONNEKT onmisbaar worden in de Amsterdamse nightlife scene”, aldus de leden van CONNEKT.

Het vijftal hoopt er nog vele mooie jaren aan vast te plakken

Het vijftal is sinds 2017 actief met events in Amsterdam en hoopt daar nog vele mooie jaren aan vast te plakken. In 2017 startten CONNEKT en lieten ze zowel de artiesten en het publiek opbloeien. Tegenwoordig zijn ze om de twee maanden te vinden in de Club Up.
Op 14 juli hosten zij een stage op het Vunzige Deuntjes festival wat veel goeds belooft te worden.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Nieuwe clubnacht in de Akhnaton