BUMBLE ORGANISEERT EEN INTERACTIEVE DINNER PARTY VOOR VALENTIJNSDAG

Bumble brengt de app tot leven met een Valentijnsdageditie van de Chez Moi singles dinner party, met Shady Fereidooni, oprichtster van House of Icons.

Bumble, de sociale netwerkapp waar vrouwen altijd de eerste stap zetten met wereldwijd meer dan 81 miljoen gebruikers, organiseert op donderdag 13 februari een interactieve Valentijnsdag dinner party in de intieme setting van The Apartment van MADE.COM in Amsterdam. Dit speciale diner is een vervolg op Bumbles fameuze Chez Moi-reeks en is bedoeld om singles aan te moedigen de eerste stap te zetten in een leuke en veilige omgeving.

De gastvrouw Shady Fereidooni, oprichtster van social media marketing en marketingbureau House of Icons, zullen de gasten helpen bij het vinden van hun perfecte match. De hele avond zijn zij ter ondersteuning beschikbaar om de gasten door de interactieve culinaire experience te loodsen. Ook zullen deze twee inspirerende vrouwen spreken over hoe leuk daten rond Valentijnsdag kan zijn.

Zoals bekend loopt de weg naar het hart via de maag. Culinair artieste chef NANA zal daarom een plantaardige interactieve dining experience verzorgen in de vorm van een driegangendiner dat alle zintuigen prikkelt. De avond zal worden gekruid met female first-activiteiten en biedt een tafelschikking met op maat gemaakte waarzegkaartjes en een gespreksmenu dat de gasten uitnodigt om elkaar beter te leren kennen.

Gebruikers van Bumble die in aanmerking willen komen voor een plek kunnen zich tot 11 februari aanmelden door Bumble te downloaden, in datemodus te swipen en te matchen met het Chez Moi in-app profiel. Daarna moet nog een kort aanvraagformulier ingevuld worden. Om de liefdeskansen te verdubbelen mogen mensen die een plek winnen een gast meebrengen.

Over Bumble

Bumble, het vrouwvriendelijke sociale netwerkplatform, is in 2014 opgericht door CEO Whitney Wolfe Herd. Met meer dan 81 miljoen gebruikers verbindt Bumble mensen via apps die zijn opgezet om te daten, nieuwe vrienden te maken en zakelijk te netwerken.

Wat de aard van de relatie ook is, op Bumble zet de vrouw de eerste stap. Bumble vindt dat relaties cruciaal zijn om een gezond en gelukkig leven te leiden. Hun platform is opgebouwd rond waarden als vriendelijkheid, respect en gelijkheid. Daarbij spelen de gebruikers een belangrijke rol. Op Bumble worden de gebruikers aangesproken op hun eigen handelen en is er een ‘zero tolerance’-beleid ten aanzien van haatdragend, agressief of pesterig gedrag.

Bumble is beschikbaar in 150 landen. Sinds 2014 heeft Bumble meer dan een miljard eerste stappen door vrouwen mogelijk gemaakt en zijn er meer dan 10 miljard berichten verzonden. Bumble is een gratis app die verkrijgbaar is via de App Store en Google Play.

vrijetijdamsterdam.nl