Becky G vervangt Wisin Y Yandel bij Pal Mundo Outdoor 2019

Becky G vervangt Wisin Y Yandel bij Pal Mundo Outdoor 2019
Foto credits: Pal Mundo

Becky G maakt haar opwachting bij tweede outdoor editie van het Caribbean & Latin Festival Pal Mundo, zaterdag 6 juli in het Arenapark Amsterdam. Zij vervangt Wisin Y Yandel die aanvankelijk op het affiche stonden, maar die niet naar Amsterdam kunnen komen vanwege uitstel van hun Europese tournee.

Becky G

Becky G heeft, ondanks haar slechts 21 jaar, al twee nummer 1-hits in de Billboard Latin Play Charts op haar naam staan. Ze wist die positie te bereiken met de nummers Mayores en Sin Pijama. Ze toerde met onder anderen Katy Perry, Demi Lovato, Fifth Harmony en Jason Derulo. Verder werkte ze muzikaal samen met onder meer Pitbull, Daddy Yankee, Bad Bunny, Yandel en CNCO.

Actief als actrice

De carrière van Becky G is niet alleen op het muzikale vlak. Ze is ook als actrice actief en vertolkte rollen in onder andere Power Rangers en A.X.L. en een gastrol in de Emmy Award winnende reeks Empire van Fox TV.

Pal Mundo is sinds de start in 2014 in het Silverdome in Zoetermeer uitgegroeid tot het meest vooraanstaande Latin evenement van Europa. Bekende internationale Latin en Caribische artiesten sierden het affiche bij de voorgaande indooredities, die na Zoetermeer plaats hadden in Ahoy in Rotterdam. Bij de eerste lustrumeditie in 2018 ging het festival voor het eerst naar buiten en was de Colombiaanse wereldster J Balvin één van de publiekstrekkers.

Smaakmakers

Het Caribbean & Latin Festival heeft voor de komende editie onder anderen Bad Bunny, Karol G en Victor Manuelle voor de main stage weten vast te leggen, terwijl SFB op de Tropical Stage is te zien. Verder zijn diverse artiesten voor de Caribbean Stage aangetrokken en diverse Braziliaanse DJ’s worden op de Favela Stage verwacht.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Check ook ons blog: dance festivals in Amsterdam