Ambitieuze beroepsentertainer DiVine: “Er komt nog zoveel moois aan”

Ambitieuze beroepsentertainer DiVine:
DiVine tijdens Pride R'dam 2018. Foto: Peter van Geest

Ambitieuze beroepsentertainer DiVine: “Er komt nog zoveel moois aan”

Dj, vocal-mc en songwriter DiVine is niet te stoppen. De van muziek bevlogen levensgenieter hopt, met vrouwlief aan haar zijde, van feest naar feest in binnenland en buitenland. Gesterkt door een microfoon als vocal-mc of achter de draaitafels, brengt ze een energierijke en vrolijke vype over op de aanwezigen.

Wie de overvolle agenda van DiVine kent zou het niet geloven maar de artiest zit nog steeds vol met ambitie. Vrije Tijd Amsterdam sprak met DiVine onder andere over haar nieuwe website, de site DJanetop.com, ontwikkelingen op het gebied van EP’s, kinderwensen en haar favoriete plekken om te draaien.

Er staan allemaal toffe bewegende beelden op je website. Cewl! Er staat ook ‘WE’LL BE BACK SOON, WITH A GREATER EXPERIENCE!!’. Wat gaat er gebeuren?

We zijn druk bezig met een spik splinter nieuwe website met meer filmpjes, muziek en nieuwe foto’s. Een website iets meer in de tijd van nu!

Journalisten lezen alles… “Had an AWESOME meeting with @nike and Some big plans are coming ????? ? @ Nike”. Kun je hier iets meer over vertellen?

Haha! Ik mag nu nog niet zoveel erover vertellen….Verwacht gewoon veel glitters en leuke mensen.

Vrije Tijd Amsterdam zag de DJanetop.com voorbij komen. Kun je daar iets meer over vertellen?

DjaneTop is een online website over vrouwelijke dj’s over de hele wereld. Je kunt via deze website op deze vrouwen stemmen. De mensen achter DjaneTop promoten je muziek ook, echt wel super leuke exposure. Je kan daar nieuws, muziek en mixen vinden van Djanes over de hele wereld. Een te gekke website.

Als je nog niet hebt gestemd en tijd hebt, stem ook even op mij. Ik sta nu op nr 11 in Nederland.

Zingen of draaien?

Dat is een moeilijke! Ik denk dat ik ze allebei zal blijven doen. MC-en kan ik met mijn ogen dicht en weet precies hoe en wanneer ik het publiek moet hypen! Het draaien doe ik nu bijna 5 jaar en dat gaat nu rete goed! Ik vertel altijd een verhaal tijdens mijn set en neem het publiek graag mee naar een higher level! Die zogenoemde WOW momenten! Dat moment had ik 23-03-2019 tijdens SLAM: The Boom Room 250 anniversary in Toffler te Rotterdam. Ik mocht afsluiten…. WAT een vibe, wat een mensen, alles klopte! Werd er zelfs een beetje emo van hoe heerlijk dat was.

Kun je iets vertellen over DiVine’s EP ontwikkelingen?

Vorig jaar heb ik heel hard gewerkt om wat tracks te maken met de hulp van MoLoy, Rowen Reecks, Awiin, Nicolas Nox en Christian Lukes. Ik heb ontzettend veel geïnvesteerd, om DiVine meer een verhaal te kunnen geven.

  1. Dreamin’ EP: Riding Low & Dreamin is in januari uitgekomen bij Vamos Music (gemaakt met MoLoY)
  2. Mucho Macho is in februari uitgekomen bij Ensis Records (gemaakt met Rowen Reecks).
  3. Pretty Faded is ook in februari uitgekomen bij IAMM Music (gemaakt met Rowen Reecks).
  4. Dynamite EP: Hide & Seek is begin maart uitgekomen bij GOONS Music (gemaakt met Rowen Reecks). Er komen nog 3 nummers tot mei daarvan uit. Vrijdag a.s. is mijn 2de track ‘Skanin Da Rave’ daarvan die gaat uitkomen.
  5. Er gaat nog een EP uitkomen samen met Malefuntion ook bij GOONS Music. Dat is een heerlijke EP dat fierce, sexy en voguealicious zal zijn. Is dat een woord? haha. Redactie: bij deze is het woord geboren.

Deze EP is een heerlijke festival banger EP, gewoon shuffelen en voetjes van de vloer muziek! Er is nog zoveeeeeel dat gaat komen. Ik heb ook nog een POP EP die gaat uitgekomen.

Volgend jaar zal ik me meer focussen op disco/tech house/soulful tracks. Kortom er komt nog zoveel aan!

Hieronder mijn Soundcloud, Spotify en Beatport links om de tracks te kunnen streamen/kopen.

  1. Soundcloud 
  2. Spotify 
  3. Beatport 
De leukste stad en feesten om op te treden?

Rotterdam en dan toch echt wel Toffler, was al verliefd, maar nu nog meer! En in Utrecht bij De Basis tijdens Rubber, ook echt een tof publiek dat komt genieten. Niemand die komt vlees keuren, maar gewoon dansen!!

Ambitieuze beroepsentertainer DiVine: "Er komt nog zoveel moois aan"
RUBBER is te gek volgens DiVine!
Ambitieuze beroepsentertainer DiVine: "Er komt nog zoveel moois aan"
DiVine in actie bij Toffler
Ambitieuze beroepsentertainer DiVine: "Er komt nog zoveel moois aan"
Publiek bij Toffler
Het tofste feest waar je in 2018 hebt gedraaid of gezongen?
Milkshake Festival en Mysteryland waren toch wel geweldig hoor! Buitenlandse boekingen waar ik altijd voldoening krijg is toch echt Bergen Pride in Noorwegen. Heerlijke dankbare en liefdevolle mensen.
Ben je nog op Pride feesten te bewonderen in 2019?

Jazeker, Zwolle Pride, Amersfoort Pride, Amsterdam Pride, Utrecht Pride, Rotterdam Pride, Pride Cruise: Noorwegen-Denmark, Bergen Pride in Noorwegen. Wie weet wat er nog meer bij komt…

Wat staat er nog meer op de planning qua optredens?

Ik ben nu toevallig onderweg naar Gerlos in Oostenrijk voor Dutchweek en dan zal ik op de bergen draaien voor SLAM en in Club SLAM. KAPOT veel zin in! Mijn eerste wintersport werk/vakantie.

Hoe zou je leven er zonder muziek uitzien?

Getrouwd met kinderen en heerlijke vrouw. Oh ja en Netflix. Maar dit is mijn leven al bijna, trouwen en kids die staan in de planning.

Waarom de liefde van jouw leven de liefde van je leven is?

Omdat deze liefde van mijn leven, echt alles verrijkt. Support mij ten alle tijden, is erg trots op alles wat ik doe. Denkt altijd aan mij. Ze is mijn beste vriendin, mijn steun en toeverlaat, de aller aller aller liefste vrouw E V E R. Ben blij dat dit soort mensen nog bestaan en dat ze voor mij bestemd was. Echte liefde bestaat… maar moet wederzijds zijn. Niet dat een rent en de ander niet. Onze liefdes motto is ook “Samen”. Alles samen.

Ambitieuze beroepsentertainer DiVine: "Er komt nog zoveel moois aan"
DiVine samen met haar lover!
Heb je nog iets leuks toe te voegen?

Ik heb ontzettend veel trek in kip met rijst en groente. 🙂 Bedankt voor je full support altijd voor mij als DiVine.

Nu je het zegt…. Ik zet hier ook even een pannetje op het vuur…. 😉 

Interview door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Dj Rockefellababe: “let’s make Caribbean music bigger then ever”