Aftrap van de zomer met mini-festival in hartje Amsterdam
Photocredits: Vondeldisco

Aftrap van de zomer met mini-festival in hartje Amsterdam

‘Silent disco biedt mogelijkheden voor feesten in de stad’

Diverse maatregelen vanuit de gemeente Amsterdam zorgen ervoor dat feesten in de binnenstad steeds moeilijker wordt. Vondel Disco heeft daar de oplossing voor. Op een betoverende plek vind je op zaterdag 25 mei de bekende silent disco terug. In de mooie tuin van Het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam brengt de organisatie verschillende stijlen bij elkaar. Dit keer met een silent disco XL editie in de buitenlucht.

Programma gevuld met silent disco

Waar voorheen silent disco alleen op festivals was, staat dansen met een koptelefoon nu zelfs centraal in de programmering. Zo ook zaterdag 25 mei in De Tropen in Amsterdam. De organisatie ligt in handen van Vondel Disco, die eerder al succesvolle feestjes in het Vondelpark, het Amstel Hotel en tijdens de Amsterdamse Winterparade organiseerde.

Margarita Zharova, oprichter van Vondel Disco: `Silent disco met twee kanalen is al bekend, maar wij breiden uit met twee stages. Zo krijg je wel dat festivalgevoel, maar blijft het tegelijkertijd een knus, intiem feestje. Geen geluidsoverlast voor de buurt en feestgangers kunnen toch kiezen uit verschillende muziekgenres: van hits tot disco en houseclassics.´

Voor de liefhebbers

Vondel Disco in de Tropen zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei 2019 in Amsterdam. Vanaf vandaag kun je je pre-registreren voor een ticket met korting. De kaartverkoop start op 9 april via de website.

vrijetijdamsterdam.nl

Leestip: Dj Jahwin uit Spaarndammerbuurt: ‘genieten, netwerken, leren en bovenal draaien’