Afscheidsreeks gay bar Queers draait op volle toeren

De afscheidsreeks van gay bar Queers draait momenteel op volle toeren. De LHBTI kroeg sluit op 12 augustus de deuren en laat dat niet stilletjes voorbij gaan. De kleurrijke kroeg staat de komende tijd bol van de entertainment, met als slotakkoord de theatershow Queers To Remember.

Bezoekers genoten het afgelopen weekend bij Queers

Sluiten of niet, de tap draait nog op volle toeren, en de bezoekers vermaakte zich het afgelopen weekend met leuke drag shows, gegeven door Selina Pearl & Youna Stratton. “Over 5 weken sluiten we maar deze herinnering neemt niemand ons meer af! Fantastisch artiesten, fantastisch publiek en fantastische Collega’s”, aldus Marcel Brunsveld namens Queers.

Maandag is het tijd voor de allerlaatste bingo

Aanstaande maandag is het tijd voor de allerlaatste bingo. Dit spelspektakel staat onder leiding van Ashley Knight. De avond bij Queers start om acht uur en eindigt om elf uur. Iedereen is welkom om gezellig mee te spelen. Een bingo lot is te koop voor vijf euro en de deelnemers kunnen leuke prijzen winnen. Er is zelfs een jackpot van honderd euro die gewonnen kan worden.

vrijetijdamsterdam.nl