We Are The Future Festival met o.a. Lil Kleine & Band voor alle leeftijden

We Are The Future Festival met o.a. Lil Kleine & Band voor alle leeftijden
Bron / Foto credits: We are the future festival

AMSTERDAM, 7 augustus 2019 – Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. De basis van het concept blijft hetzelfde: geen drank, drugs en tabak. Het festival keert terug waar het in 2015 begon. De AFAS Live (toenmalig Heineken Music Hall) is wederom tijdens Amsterdam Dance Event het toneel van een avond waar 5.500 bezoekers en grote Nederlandse acts samenkomen om op een verantwoorde manier een uitgaansavond te beleven.

Grote artiesten zien en ontmoeten

Op We Are The Future festival staan jaarlijks populaire live-artiesten en bekende dj’s. Nadat er al een aantal populaire artiesten als Ronnie Flex, Tabitha, Kris Kross Amsterdam, Dopebwoy, Snelle, Mike Williams en Julian Jordan bekend zijn gemaakt is ook Lil Kleine op het festival aanwezig met zijn voltallige band om een show van één uur te geven.

Lil Kleine stond onlangs nog twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome met zijn eigen ‘Het Concert’. Naast dat de artiesten een optreden geven is het voor bezoekers van We Are The Future Festival ook mogelijk hun helden te ontmoeten. Een aantal van de mainstage artiesten staat namelijk ook in de Meet & Greet area, waar bezoekers op de foto kunnen en een handtekening kunnen scoren.

Met de stap naar all ages verwacht de organisatie meer jongeren aan te trekken die met een ouder komen. “We geven gehoor aan de wens van veel jongeren, met vrienden en familie boven de 18 jaar. Zij hadden eerder geen toegang tot het populaire festival, maar vanaf komende editie dus wel. We verwelkomen hen graag en pakken daarom uit met meer en grotere artiesten,” aldus organisator Philippe Hes van 4PM Entertainment.

Meer all ages

4PM Entertainment en E&A Events zitten ook achter het immens populaire Martin Garrix All Ages tijdens ADE. “De ervaring leert dat grote artiesten veel jonge fans hebben. De animo voor dit soort evenementen is daarom groot. Jongeren van alle leeftijden gaan hier heel goed samen met ouders, die ook zichtbaar genieten.”

Donderdag 8 augustus start de ticketverkoop voor fans die zich hebben gepre-registeerd om 10:00 uur ’s ochtends. Om 18:00 uur gaat de reguliere verkoop online.

Verantwoord uitgaan

4PM Entertainment en E&A Events organiseren al ruim 12 jaar feesten en festivals voor jongeren. Hes: “We Are The Future festival is ontstaan vanuit de gedachte dat jongeren pas na hun achttiende echt in aanraking kunnen komen met de grote artiesten uit het uitgaansleven. Wij willen hen voor die tijd al kennis laten maken met het uitgaansleven en alles wat daarbij hoort, maar dan op een verantwoorde manier. Dus zonder alcohol, tabak en drugs.” We Are The Future wordt georganiseerd door 4PM Entertainment en E&A Events.

Over 4PM Entertainment

4PM Entertainment is een Nederlandse evenementenorganisatie. Het gebruikt muziek, eten & drinken, de beste locaties en feestdagen om mensen samen te brengen. Jaarlijks organiseert het meer dan honderd evenementen voor circa 500.000 bezoekers.

4PM Entertainment gelooft dat feestdagen er zijn om er het beste uit te halen, en dat ogenschijnlijk normale dagen kunnen veranderen in onvergetelijke herinneringen. Zo is Kingsland al jaren hét festival van Koningsdag, en viert Amsterdam Bevrijdingsdag al 5 jaar op Het Amsterdams Verbond. Daarnaast is 4PM marktleider in het all ages-segment met merken als FRIS en We Are The Future.

Sinds een aantal jaar verbreedt 4PM haar activiteiten richting cultuur, sport en familie. Dit heeft tot op heden geleid tot Het Amsterdamse Winterparadijs, Het Amsterdamse Terrassen Festival en Helden van Oranje.

Over E&A Events:

E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere club-avonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in achttien landen. Enkele merken van E&A Events zijn Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Don Diablo FUTURE XL, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festivals & meer.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Volg ook ons speciale blog over ADE 2019