Tomorrowland spektakel naar Amsterdam Dance Event 2019
Credits: Tomorrowland

Tomorrowland spektakel naar Amsterdam Dance Event 2019

Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober staat Ziggo Dome in het teken van het spektakel: OUR STORY – 15 Years Tomorrowland. De komst naar Amsterdam is onderdeel van alle festiviteiten die dit jaar plaats vinden in het kader van het 15-jarig jubileum van Tomorrowland, dat jaarlijks in het Belgische Boom wordt georganiseerd.

De eerste editie van Tomorrowland vond plaats in 2005 en sindsdien is het festival uitgegroeid tot het meest populaire en spectaculairste muziekfestival ter wereld. Dit jaar wordt het 15-jarig jubileum uitgebreid gevierd, met onlangs de lancering van Tomorrowland One World Radio. Bovendien vindt komend weekend de eerste wintereditie van Tomorrowland plaats in de Franse Alpen. Daarnaast zijn er natuurlijk de twee magische festival weekenden in juli in België.

Amsterdam Dance Event is ’s werelds grootste en belangrijkste clubfestival en conferentie voor elektronische muziek. ADE verwelkomde in 2018 voor het eerst meer dan 400.000 bezoekers, afkomstig uit meer dan 100 landen.

Meer info over het evenement, artiesten en ticketinfo, wordt binnenkort bekend gemaakt.

vrijetijdamsterdam.nl