Personal Training in de mooiste parken van Amsterdam
Photo by lawrence wilcox on Unsplash

De heerlijke geur van pas gemaaid gras, een subtiel zonnetje op je snoet en een heerlijk briesje. Op de achtergrond kwetterende vogeltjes en het geroezemoes van mensen. Personal Training in de buitenlucht, wie wil dat nou niet?

Niks is beter dan sporten in de buitenlucht, weg uit een bedompte binnenruimte en de wijde wereld in. Personal Training in de buitenlucht zorgt voor meer aanmaak van vitamine D, adem je schone lucht in en slaap je veel beter. Daarbij wordt de vetverbranding ook nog eens extra gestimuleerd bij koudere temperaturen. Een stad als Amsterdam is bij uitstek dé stad met de mooiste parken om Personal Training te bieden.

Vondelpark

Misschien wel het bekendste en meest centrale park, het Vondelpark. Daardoor ook een iets drukker park, maar daardoor genoeg te zien. Met een oppervlakte van 47 ha zijn er meer dan voldoende plekken om lekker te zweten. De vele speelveldjes lenen zich er goed voor om met je Personal Trainer Amsterdam aan de slag te gaan. Ben je een liefhebber van hardlopen? Dan kan je Personal Trainer dit goed verwerken in je training. Het Vondelpark heeft namelijk een binnen- en buiten rondje waar je ontspannen kunt hardlopen, één rondje is toch al zo’n 3,3 km.

Amsterdamse bos

Houd je meer van een bosrijke omgeving, dan is het Amsterdamse Bos geschikt voor je. Omringd door de geuren van bomen, gras en water maakt je Personal Trainer een uitdagende workout voor je. Het Amsterdamse bos staat bekend om zijn Ajax-heuvel, een pittige klim die zeker niet mag ontbreken in je workout.

Amstelpark

Wil je de chaos van fietsen en brommers ontwijken, dan is het Amstelpark een mooie plek. Buiten het park is het Amstelpark ook nog een buurt en een straat. Er is veel te zien tijdens je workout. In dit park liggen de mooiste Chinese tuinen en ben je omringd door verschillende dieren. Door de vele veldjes en het gebrek aan rond knallende fietsers en brommers, kun je hier met jouw Personal Trainer gefocust aan de slag.

Beatrixpark

Het Beatrixpark in Amsterdam-Zuid is één van de oudste parken in Amsterdam. Het is een kleiner park maar daardoor niet minder. Zo is er een fitness corner en meer dan genoeg ruimte om je Personal Training-workouts te verslinden.

Westerpark

Het bruisende Westerpark, dichtbij de Jordaan, heeft veel te bieden. Buiten dat het in een gezellige buurt ligt, waar je prima kunt vertoeven na je training, bezit het park veel sportfaciliteiten. Je Personal Trainer kan hier stevige HIIT en interval trainingen verzorgen. Er zijn vele heuveltjes en apparatuur die daarvoor gebruikt kunnen worden. Dus train je graag in gezelligheid en omringd door een Engels landschapsstijl, dan is het Westerpark wellicht een goede match voor jou en je Personal Trainer.

Oosterpark

Houd je van kwetterende vogeltjes op de achtergrond, dan is het vogelrijke Oosterpark iets voor jou. Met de zachtheid van de vele vogeltjes biedt het Oosterpark genoeg faciliteiten voor een brute training. Zo is er een buitengym voor krachttraining en een sport container. Met deze uitgeklapte zeecontainer kan jouw Personal Trainer de meest uitdagende workouts samenstellen. Gecombineerd met de betonnen pionnen in de vijver kun je ook nog aan je balans werken.

Noorderpark

Iets verder weg, maar zeker de moeite waard, ligt het Noorderpark. Een rustiger park dat met het pontje of de Noord-Zuidlijn te bereiken is. Het park biedt een outdoor fitness en kun je prima hardlopen langs het water. Ben je helemaal afgemat door je Personal Trainer Amsterdam, dan kun je daarna heerlijk ontspannen in het zwembad.