Judo Amsterdam - overzicht judoclubs per stadsdeel
Judo Amsterdam - Foto van Judoschool Onaji

Op zoek naar Judo Amsterdam? Wil je weten welke judoclubs er zijn in de hoofdstad? Vrije Tijd Amsterdam ging voor je op zoek naar clubs waar jij of je kind de judo sport kunnen beoefenen. Judo is een Japanse zelfverdedigingssport. Iemand die aan judo doet wordt een judoka genoemd. De judosport is zeer geschikt om al vanaf jonge leeftijd te beoefenen. Veel plezier met dit overzicht van judoclubs in Amsterdam!

Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuidoost

Amsterdam-West

Judoschool Onaji

Officieel zit Judoschool Onaji in Amsterdam-West, maar de judoactiviteiten vinden door heel Amsterdam plaats. Iedereen bij de judoschool is gelijk en wordt hetzelfde behandeld. Het gaat hier vooral om het sporten.

Adres: Ketelhuisplein 45

Amsterdam-Oost

Dojo De Jong

Judoclub Dojo De Jong kenmerkt zich als een gezellige club waar iedereen welkom is om te judoën op zijn of haar eigen niveau, vooral veel jeugd waarbij plezier en judo als breedtesport voorop staat.

Adres: Hogeweg 63

Amsterdam-Zuidoost

Judoclub Pleizier – G buurt

Op zoek naar judo voor kinderen in Amsterdam-Zuidoost? Dan hoef je volgens Sportcentrum Pleizier niet verder te zoeken. Bij deze sportclub kunnen jongens en meisjes lessen volgen in deze stoere verdedigingssport.

Adres: Geerdinkhof 695