Misselijkmakend: Feyenoord ‘supporters’ kwetsen Nouri
Een mooie actie van Ajax supporters voor Nouri. Foto: Rob van Vliet
Misselijkmakend: Feyenoord ‘supporters’ kwetsen Nouri 

Een misselijkmakende actie van Feyenoord aanhangers in het oefenduel van de Rotterdamse club in het Zeeuwse Middelburg tegen het Zeeuwse elftal. Langs de kant hing een spandoek met de tekst: ‘Nouri worden’ en er werd gezongen ‘Nouri aan de zuurstofslang’. De lage actie zou er zomaar eens voor kunnen zorgen dat supporters van beide clubs voorlopig nog steeds niet bij elkaars wedstrijden aanwezig mogen zijn.

Feyenoord-spelers betraden veld in Nouri-shirts

De actie staat haaks op de steunbetuiging van de spelers van Feyenoord die de Ajax-speler destijds steunde met een eerbetoon. Zij kwamen vorig jaar tijdens de oefenwedstrijd met de amateurs van S.D.C. Putten met een shirt met de naam en foto van Nouri, zijn rugnummer 34 en de tekst #StayStrongAppie het veld op.Tijdens het oefenduel van SC Heerenveen en NEC kwamen spelers vorig seizoen ook al met speciale shirts het veld op. Op hun shirt hadden ze ‘Appie’ laten drukken. Bij PEC Zwolle werden tijdens de open dag shirts gedrukt met Nouri’s naam achterop.

Een laffe actie enkele weken na emotionele persconferentie Van der Sar

Het nieuws van de laffe actie van de Feyenoord supporters komt enkele weken na het bericht dat algemeen directeur Edwin van der Sar emotioneel aankondigde dat Ajax erkende aansprakelijk te zijn voor de situatie van Abdelhak Nouri.

vrijetijdamsterdam.nl