Informatie laatste training voor Klassieker Ajax Feyenoord aanstaande zaterdag

Ajax werkt zaterdag 27 oktober op de Toekomst de laatste training af voor de Klassieker. De oefensessie is gedeeltelijk open voor publiek, maar er worden geen activiteiten gepland zoals een handtekeningensessie, schrijft Ajax.nl.

De training begint om 10:30 uur

‘De training begint om circa 10:30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Supporters zijn welkom het 1e gedeelte bij te wonen. Het 2e deel van de training wordt achter gesloten deuren op een ander veld afgewerkt. Dat is zo omdat trainer Erik ten Hag zich met de rest van de begeleiding en alle spelers op een zo maximaal mogelijke manier wil voorbereiden op de wedstrijd der wedstrijden.

Absuluut geen vuurwerk

Het bezit en afsteken van vuurwerk is bij wet verboden. Op het terrein van de Toekomst zijn de KNVB Standaardvoorwaarden van toepassing, waardoor bij het overtreden sancties kunnen worden opgelegd’, is te lezen in het bericht op Ajax.nl.

Trainingen voor de grote klassieker

De laatste jaren is de laatste training voor de grote wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord een groot spektakel. Er komen een hoop supporters af en de sfeer langs de lijn is grandioos.

Informatie laatste training voor Klassieker aanstaande zaterdag

vrijetijdamsterdam.nl/sport

Gerelateerd artikel:

Ouderwetse ruime zege voor Ajax in de Kuip

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam