Laatste training Ajax in Lyon

Ajax heeft zojuist op een ontspannen wijze de laatste training richting de kraker in de halve finale tegen Olympique Lyon afgewerkt. De ploeg van trainer/coach Peter Bosz verdedigt in Lyon een 4-1 voorsprong die afgelopen woensdagavond in de thuiswedstrijd tegen de Fransen werd behaald.

Selectie Ajax tegen Lyon

De volledige 21 spelers tellende selectie bestaat uit de volgende spelers:

André Onana, Diederik Boer, Norbert Alblas, Kenny Tete, Joël Veltman, Davinson Sánchez, Heiko Westermann, Nick Viergever, Matthijs de Ligt, Jaïro Riedewald, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, David Neres, Bertrand Traoré, Amin Younes, Kasper Dolberg, Justin Kluivert.

In Frankrijk wordt deze selectie nog terug gebracht tot 18 spelers.

Poolse arbitrage

De Poolse scheidsrechter Szymon Marciniak gaat de returnwedstrijd in de halve finale van de UEFA Europa League tussen Olympique Lyon en Ajax in goede banen proberen te leiden.
Hij zal worden geassisteerd door vijf landgenoten: de grensrechters zijn Tomasz Listkiewicz en Paweł Sokolnicki. De vierde official is Radosław Siejka en de doellijnscheidsrechters zijn Paweł Raczkowski en Tomasz Musiał.

Parc Olympique Lyonnais

Het Parc Olympique Lyonnais is morgenavond zwaar beveiligd voor de halve finalewedstrijd tegen Ajax. Dat heeft alles te maken met de rellen die op 13 april uitbraken tegen Besiktas in de kwartfinale, toen de wedstrijd lange tijd gestaakt moest worden, nadat honderden mensen het veld op kwamen. De Fransen wonnen uiteindelijk met 2-1.

Uitvak

Het vak met uitsupporters is tot aan de nok toe uitverkocht. Ruim 2800 supporters zullen plaatsnemen in het bezoekersvak.

Video: Marco Casimier

vrijetijdamsterdam.nl

Volg ons op Snapchat: vrijetijdams

Gerelateerd nieuws:

Verslag Utrecht tegen Ajax via Whatsapp groep Ajax fans 

Filmpje: ontlading uitvak tijdens halve finale Lyon – Ajax